Şehitlerimiz İçin Hızırbey Camiinde Kur'an-ı Kerim Okundu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şehitlerimiz İçin Hızırbey Camiinde Kur'an-ı Kerim Okundu...
Haberin Tarihi: 18.3.2016 17:07:00 - Okunma Sayısı:1474 defa okundu.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla bugün yurt genelinde camilerde sabah namazı sonrası Kur'an-ı Kerim okundu, ekmek ve çorba dağıtıldı.

Şehitlerimiz İçin Hızırbey Camiinde Kur’an-ı Kerim Okundu…

 

            18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü dolayısıyla bugün yurt genelinde camilerde sabah namazı sonrası Kur'an-ı Kerim okundu, ekmek ve çorba dağıtıldı.

            18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla Eğirdir Müftülüğü tarafından aziz şehitlerimiz için Eğirdir Hızırbey Camisi'nde sabah namazı sonrası Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

            Programa Cami cemaatinin yanı sıra üniversite öğrencileri ve bayanlar da katıldı.

            Konu ile ilgili bir açıklama yapan Eğirdir İlçe Müftüsü Sacit Ekerim: “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla Hızırbey Camimizde şehitlerimiz için Kur’an okuduk, dualar ettik. Allah ettiğimiz dualarımızı, okuduğumuz Yasin-i Şeriflerimizi kabul eylesin” dedi.

            Ekerim sözlerini şöyle devam etti: “ Çanakkale şehitlerimize, onlardan önce ve sonra şehit olan tüm atalarımıza, özellikle son dönemde vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden, terör mücadelesi yapan bu uğurda canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum".

            Program katılımcılara çorba dağıtımının ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap