Yeni Başkan Yusuf Öngün Görevine Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yeni Başkan Yusuf Öngün Görevine Başladı
Haberin Tarihi: 21.3.2016 13:02:00 - Okunma Sayısı:2004 defa okundu.

Yıllardır ilçemizde erkek kuaförlük mesleğini yapan Yusuf Öngün, Cumartesi günü yapılan seçimle kooperatif ortaklarının teveccühleriyle S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

Yeni Başkan Yusuf Öngün Görevine Başladı…

Yıllardır ilçemizde erkek kuaförlük mesleğini yapan Yusuf Öngün, Cumartesi günü yapılan seçimle kooperatif ortaklarının teveccühleriyle S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

19 Mart 2016 Cumartesi günü S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı sonrası yapılan seçim sonucunda, 116 oy alarak başkanlığa seçilen hemşehrimiz Yusuf Öngün, bugün sabah görevine başladı.

 
Öngün: “Eğirdir’e Güzel Hizmetler Yapmak için Yola Çıktık…”

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendileriyle görüştüğümüz Yusuf Öngün gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Öngün, şunları ifade etti: “Öncelikle bizi tercih edip kullanmış oldukları oylardan dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Girmiş olduğumuz bu seçimi 116 oy alarak kazandık. Burada seçmen sayısı 253’dü. Kullanılan oy sayısı ise 234’dü. 3 geçersiz oyumuz vardı. Fakat biz bu bütün oyları almış kabul ediyoruz. Çünkü hepsi bizim üyelerimiz. Biz, şahsım ve yönetim kurulu ekibi arkadaşlarımızla birlikte, bu seçimlere öncelikle bunun bir seçim olduğu bilinci içerisinde girdik. Bu bir yarıştır. 3 aday olarak seçimlere girdik. Bizden sonra iki aday daha vardı. Bir tanesi mevcut başkanımız Osman Aslantürk amcamız idi. Biz kendisini hala daha hem başkanımız, hem de amcamız olarak görüyoruz. Bir de Hamit Kubilay arkadaşımız vardı. Seçimlerde yarıştan biz çıktık. Bunun her zaman bir seçim olduğu bilincindeyiz. Seçimler gelip geçicidir. Her şey bir gün içerisinde oldu bitti ama önemli olan seçimlerden sonra dışarıya çıktığımız zaman birbirimizin yüzüne bakabilecek, birbirimizi incitmeden, kırmadan, kötü kelimeler sarf etmeden bunları yapabilmek. Biz de kimseyi kırmadan, incitmeden bu seçime alnımızın akıyla girdik ve kazandık. Kooperatif üyelerimiz, halkımız, insanlarımız bilsinler ki biz de buraya en iyi hizmetleri yapmak için geldik. Bundan da emin olmalarını istiyoruz. Burada süregelen bir başkanımız vardı. Elbette çok güzel hizmetleri oldu, güzel şeyler yapıldı ama bizler de buraya daha güzel şeyler, bundan daha fazla şeyler yapma gayreti içerisinde geldik. İnşallah muvaffak oluruz. Güzel şeyler yaparız ve yapacağımızdan eminiz. İnsanların burada eşit olduğunu düşünüyorum. Bizim için öyle. Herkes bizim dostumuz, arkadaşımız. Üyelerimiz burada eşit haklara sahip. Onlar için daha güzel ne yapabilirsek bu bir mutluluktur. Önemli olan budur. Eğirdir küçük bir yer. Herkes birbirini tanır. Önemli olan dostluklar, dostlukların kırılmaması, üzülmemesidir. Bizim için en önemlilerden bir tanesi budur. Mevki makamlar gelir geçer. Bugün yıllar süren başkanlıktan sonra Allah bizlere nasip etti. Belki ilerleyen zamanlarda bizler gideriz, başkaları gelir. Onun için bunun bilincinde olarak görev yapmak lazım. Bir esnaf olarak Eğirdir’in şartlarını az çok bilen insanlarız. Esnafın sıkıntılarını, sorunlarını bilen insanlarız. Bizler, bu sıkıntı ve sorunların çözümlerine ortak olup, bunları daha kısa sürede çözebilmenin yoluna bakarak daha iyi hizmetler yapmak istiyoruz. Genç arkadaşlarımızla birlikte yapabileceğimizin inancındayız. Hepimiz esnafız. Esnaflığı bilen, yakın insanlarız. Hepimizin niyeti iyi niyet içerisinde olmak. Bundan önceki başkanlık yapmış büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Bu kurumları memleketimize kazandıran aralarında ebediyete intikal edenler var. Onlara da Allah’tan rahmetler diliyorum. Yaşamlarını sürdüren büyüklerimizin de ellerinden öpüyorum.   Memleketimizde böylesine önemli bir kurumun ilçemizde olması büyük bir avantajdır. Beni destekleyen, desteklemeyen bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetimine seçilen Yusuf Öngün, İsmet Şenol, Lütfi Uysal, Adil Uğurlu ve Tolga Ersan’ı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Hemşehrilerimiz bugün Yusuf Öngün ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundular.

EMEL TURAN KARTAL

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap