ELMASPOR'UN BAŞARI HİKAYESİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ELMASPOR'UN BAŞARI HİKAYESİ...
Haberin Tarihi: 29.3.2016 10:07:00 - Okunma Sayısı:1275 defa okundu.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'ne yükselen Eğirdir Elmaspor'da büyük sevinç var.

ELMASPOR’UN BAŞARI HİKAYESİ...

 

            Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükselen Eğirdir Elmaspor’da büyük sevinç var.  Malatya’daki yarı final maçlarından sonra Ankara Grubu’ndaki finallerde başarılı olan kırmızı-yeşilliler, önümüzdeki yıl 2. Lig’de mücadele edecek.

            TAKIMIN İSMİNİ ATİLLA BAŞKAN KOYMUŞTU

            Ahmet Özkoç, sezon başından bu yana büyük fedakarlık yapan öğrencilerini kutladı. Özkoç,  yaşanılan zorlukları anlattı:

            “Elmaspor’un kuruluşunda Atilla Önal Başkan’ın emekleri büyük. Elmaspor ismini ilk o düşünmüştü. Birgün beni çağırdı Atilla Başkan, Elmaspor fikrini ortaya koydu. Ben istersen Armut koy ama başında Eğirdir olsun demiştim. Atilla Başkan, siz ekmeğinizi elmadan kazanıyorsunuz bu takıma Elmaspor yakışır dedi ve o gün yola çıkıldı. Karadenizli olan Atilla Bey’in şimdi neden bu takımın ismini Elmaspor koyduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

            800 TL MAAŞ’LA OYNADILAR

            Gelelim bu yıla... Sezon başında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden 5, TOFAŞ altyapısından 2 oyuncu ve tecrübeli oyuncu Güray’ı kadromuza kattık. Altyapımızdaki gençlerle takımı bütünleştirdik. Oyuncularımıza ayda 800 TL maaş verdik. Primlerle idare ettiler sağ olsun. Geçen yıla göre bu yıl 2. Lige çıkmak çok zordu. Batı grubunda ilk 6 takım çok güçlüydü. Deplasmanlar uzundu. Ancak bunlar bizim için bir engel değildi. Malatya grubundan sonra Ankara’daki ilk maçımızda Ziraat Bankasını yendiğimiz de kim bu Eğirdir Elmaspor dediler. ”

            “YARIM KALAN BİR HESABIMIZ VARDI”

            Yarım kalan hesaplarını tamamlandığını ve 2. Lige tekrar çıktıkları için mutlu olduklarını söyleyen Antrenör Özkoç, “Ömer Başkan’ın eski Belediye Başkanlığı döneminde  2. Ligdeydik. Daha sonra 1. Lig hedefine ulaşamamıştık. Yarım kalan bir hesabımız vardı. İnşallah Eğirdir’e 1. Lig heyecanını yaşatacağız.  Başta Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e, Atilla Önal Başkanımıza, Şevki Tığlı Başkan’a, yönetim kurulu üyelerimize, Asya, Aysu, Gökbaşer,  Gülbudak, Yücesuyu vb. sponsorlarımıza, esnaflarımıza ve sporseverlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ve bizi başkent’te yalnız bırakmayan memleket hastası insanlarımız iyi ki varlar. Onların sevinçleri bizleri mutlu ediyor.Onları ağlarken gördüm, duygulandım” dedi.

            “VEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

            Özkoç,  şampiyon oldukları gün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekilleri Said Yüce ve Nuri Okutan’ın kendisini arayarak kutlamasının kendisini gururlandırdığını sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap