Eğirdir MAREM Vateranlar Durdurulamıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM Vateranlar Durdurulamıyor
Haberin Tarihi: 7.4.2016 21:19:00 - Okunma Sayısı:1459 defa okundu.

Antalya'da düzenlenen " Soccer cup Uluslar arası Veteranlar Futbol Turnuvası"na katılan Eğirdir MAREM Vateranlar takımı turnuvanın ilk gününde bir beraberlik bir galibiyetle günü lider tamamladı.

Eğirdir MAREM Vateranlar Durdurulamıyor

Antalya’da düzenlenen " Soccer cup Uluslar arası Veteranlar Futbol Turnuvası"na katılan Eğirdir MAREM Vateranlar takımı turnuvanın ilk gününde bir beraberlik bir galibiyetle günü lider tamamladı.

Antrenör oyuncu Murat BOZAYKUT yönetiminde ilk maçını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti takımı Yıldırım Vateranlar ile yaptı. Bu karşılaşmayı 1-1 berabere tamamlayan Eğirdir MAREM takımı öğle sonrası maçında ise üstün bir oyun ile İstanbul AFA Vateranları 3-1’lik skorla mağlup etti.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Murat BOZAYKUT;  “elde edilen skorlar bizler için önlemli ve bizleri mutlu ediyor. Ama alınan iyi skorlardan çok daha önemli olan ilçemizi uluslar arası böyle büyük bir organizasyonda en iyi şekilde temsil etmemizdir. Bu turnuvaya katılmamız için desteklerini esirgemeyen başta Eğirdir İlçe kaymakamımız sayın Abdullah AKDAŞ’a, Belediye Başkanımız Sayın Ömer ŞENGÖL’e, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) Müdürümüz Sayın İsa EREN’e tüm takım arkadaşlarım ve Eğirdir adına teşekkürü bir borç bilirim. Veteranlar olarak en önemli hedefimiz uluslar arası böyle bir turnuvayı Eğirdir’de düzenleyerek ilçemizin tanıtımına ve sporuna katkıda bulunmaktır.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap