CHP'DEN POLİS HAFTASI NEDENİYLE KUTLAMA ZİYARETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP'DEN POLİS HAFTASI NEDENİYLE KUTLAMA ZİYARETİ
Haberin Tarihi: 8.4.2016 16:02:00 - Okunma Sayısı:1203 defa okundu.

CHP Eğirdir İlçe Örgütü Polis Haftası nedeniyle Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU'nu makamında ziyaret etti ve bir kutlama mesajı yayınladı.

CHP’DEN POLİS HAFTASI NEDENİYLE KUTLAMA ZİYARETİ

CHP Eğirdir İlçe Örgütü Polis Haftası nedeniyle Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU’nu makamında ziyaret etti ve bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş Yayınladığı mesajda:

“Emniyet Teşkilatımız, diğer asayiş görevlerinin yanında bugün ülkemizi parçalamak isteyen hainlerle de canları pahasına başarı ile mücadele etmektedir.

 Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle, bizlere güven veren hizmetlerini geçmişte olduğu gibi üstün vazife anlayışı ile en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.

Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için mesai mevhumu tanımadan çalışan ve aziz vatanımızın her köşesinde özellikle de ilçemizde görev yapan tüm polislerimizin polis haftasını CHP EĞİRDİR İLÇE ÖRGÜTÜ olarak kutluyoruz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap