EĞİRDİR, Travel Expo Ankara'da

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR, Travel Expo Ankara'da
Haberin Tarihi: 22.4.2016 10:31:00 - Okunma Sayısı:1168 defa okundu.

21-24 Nisan 2016 tarihlerinde Atis Fuarcılık tarafından organize edilen “TravelExpo Ankara” Fuar’ında Eğirdir Belediyesi yerini aldı.

EĞİRDİR, Travel Expo Ankara'da

 

            21-24 Nisan 2016 tarihlerinde Atis Fuarcılık tarafından organize edilen “TravelExpo Ankara” Fuar’ında Eğirdir Belediyesi yerini aldı.               

            Turizm hizmeti üretenlerle, bu hizmeti alacakları aracısız bir araya getiren ve uygun fiyatlarla seyahat planları oluşturulmasına imkan veren Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarı, Ankara’da kapılarını açtı.                   

            Atis Fuarcılık tarafından Anadolujet ve TAV sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkı ve destekleriyle bu yıl ilk kez düzenlenen TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuarı’nın teması ise ‘Termal Turizm’ olarak belirlendi. Seyahat planlamak isteyenler, uygun fiyat ve kalitede ulaşım ve konaklama imkânları, gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi alma imkanı yakalayacak, alternatif tatil seçenekleri de nihai tüketiciye sunulacak. 21-24 Nisan 2016 tarihlerinde Atis Fuarcılık tarafından organize edilen “Travel Expo Ankara” Fuar’ında Eğirdir Belediyesi yerini aldı.

            Eğirdir Belediyesi Hal Müdürü Eşref Çatal , Destek Hizmetleri Müdürü Gamze Göksu, Zabıta Komiseri Ayla Büyükçetin ve Burhan Özongun'un yanı sıra Eğirdir Akın Gazetesi Ankara Temsilcisi Zeki Tarhan  hazır bulunduğu Eğirdir standında belediye Eğirdir'in kültür ve turizm değerlerinin yanı sıra Elma, Elmasuyu, Elma Cipsi, Sazan Dolması,İlçenin zenginliklerini tanıtarak kamuoyu oluşturacak.

            ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayında Truva, Zelve ve Atrium hollerinde 21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında açık kalacak fuarda Eğirdir Belediyesi standında Eğirdir tanıtım Broşürleri, Eğirdir Elması ve Eğirdir Elmasından üretilen ürünleri hediye olarak dağıtılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap