Eğirdirspor U-16 : 6 Güneykentsport U-16: 3

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor U-16 : 6 Güneykentsport U-16: 3
Haberin Tarihi: 22.4.2016 17:23:00 - Okunma Sayısı:1348 defa okundu.

Isparta U16 B grubunda mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor U-16 takımı ligin ilk maçında Süleyman Demirel Üniversitesi stadında karşılaştığı Güneykentspor'u 6-3 mağlup etti.

Eğirdirspor U-16 : 6 Güneykentsport U-16: 3        

Isparta U16 B grubunda mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor U-16 takımı ligin ilk maçında Süleyman Demirel Üniversitesi stadında karşılaştığı Güneykentspor'u 6-3 mağlup etti.  Temsilcimiz Eğirdirspor'un gollerini Anıl Çetinkaya (3),Erdem Çetiner (2), ve Tarık attı.

Grubun ilk maçında galibiyetle tanışan takımımız Üniversite stadında Gelendost Spor'u ağırlayacak. Maç saat: 17.00'de başlayacak.

                Eğirdirspor Altyapı Sorumlusu Ali Aslanlı " Bu yıl alt liglerin hemen hemen hepsinde mücadele edeceğiz. Çok yetenekli çocuklara sahibiz. Geleceğin Eğirdirspor'unu oluşturacak kadroyu kurmak istiyoruz. Bu maçlarla rakiplerimizi görüyoruz, oyun bilgisini takımdaşlık ruhunu geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. U-16 takımımız çok kaliteli bir takım oldu. Hedefimiz Şampiyonluk. Bu gün iyi maç oynadık, Mehmet Hocam ile birlikte Eğirdir'in çocuklarını en üst seviyelere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün oyuncularımı tebrik ediyor, aynı mücadeleyi Gelendost spor ve diğer maçlarda da göstermelerini temenni ediyorum" dedi.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap