KAYMAKAM AKDAŞ, KARTAL TEPESİ'NDE...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM AKDAŞ, KARTAL TEPESİ'NDE...
Haberin Tarihi: 21.5.2016 16:00:00 - Okunma Sayısı:1726 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ İlçemiz Akpınar köyü sınırları içinde yeni açılacak olan ve işletmeciliğini Osman ve Hüseyin KARTAL kardeşlerin yapacağı "Kartal Tepesi Seyir Terası" isimli iş yeri inşaatını ziyaret etti.

KAYMAKAM AKDAŞ, KARTAL TEPESİ’NDE…

 

            Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ  İlçemiz  Akpınar köyü sınırları içinde yeni açılacak olan ve işletmeciliğini Osman ve Hüseyin KARTAL kardeşlerin yapacağı ‘Kartal Tepesi Seyir Terası’ isimli iş yeri inşaatını ziyaret etti.

            Akdaş, ziyaretlerinde, yapımı devam eden işyerinin işletmecileri Hüseyin ve Osman KARTAL kardeşler ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni iş yerinin heyecanını yaşayan Osman ve Hüseyin Kartal kardeşler;  İlçemize gelen misafirlere en güzel şekilde hitap ederek burada kendi misafirleri gibi ağırlamak istediklerini, ilçemizin tanıtımına bir nebze de olsa katkıda bulunacak bir yer yapmaya gayret ettiklerini söylediler.

            Kaymakam Abdullah AKDAŞ da yapımı devam eden işyerinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak “Buraya gelen insanlara en güzel bir şekilde hizmet verilirse İlçemize  gelen vatandaşlarımız daha da artar. Sizlerden burada hizmet verirken temizlik ve hijyen konusunda gerekli titizliği göstermenizi, müşterilerinize güler yüzlü olmanızı, ilçemizin gönüllü birer tanıtım elemanı gibi hizmet vermenizi bekliyorum. Buranın inşaatı bittiğinde nezih bir ortam olacağını düşünüyorum. Sizleri tebrik ediyor, bol kazançlı günler diliyorum.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap