2 Yelkencimiz Türkiye Şampiyonasına Katılacak...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2 Yelkencimiz Türkiye Şampiyonasına Katılacak...
Haberin Tarihi: 23.5.2016 15:28:00 - Okunma Sayısı:1837 defa okundu.

Eğirdir Yelken Kulübü sporcularından Ali Lök ve Gamze Akçin, Optimist dalında Türkiye Şampiyonasına katılma şansını elde ettiler.

2 Yelkencimiz Türkiye Şampiyonasına Katılacak…

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen ‘Federasyon Kupası Yelken Yarışları’ 16-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Ambrosia Otel’in ev sahipliğinde Muğla/Bodrum/ Bitez’de yapıldı.

Eğirdir Yelken Kulübü sporcularından Ali Lök ve Gamze Akçin, Optimist dalında Türkiye Şampiyonasına katılma şansını elde ettiler.

Optimist ve laser sınıfı dallarında gerçekleştirilen yarışmalara, 17 ilden 41 kulüp ve 200 sporcu katıldı.

TYF tarafından düzenlenen yarışlara Eğirdir’den Kafile başkanı Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve Antrenör Ahmet Şahan yönetiminde, Eğirdir Yelken Kulübü sporcuları; Ali Lök, Gamze Akçin, Arif Aslantürk, Mehmet Utku Dikmen ve Alpcan Eken katıldılar.

5 gün süren yarışmalarda Eğirdir Yelken Kulübü sporcularından Optimist dalında Ali Lök ve Gamze Akçin, ilk yüz sporcu içerisine girerek Türkiye Şampiyonasına katılma şansını elde ettiler. Sporcularımız Eylül ayı içerisinde yapılacak olan Şampiyonda mücadele edecekler.

Fatih Öztarakçı Eğirdir’li Yelkencileri Ağırladı…

Eğirdir’li hemşehrimiz, Turizmci Fatih Öztarakçı, Federasyon Kupası Yelken Yarışları’na katılmak üzere Bodrum’a giden yelken kafilesini ağırladı. Kafile Başkanı ve Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Guletbookers kurucusu ve Genel Müdürü olan hemşehrimiz Fatih Öztarakçı’nın yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Fatih Öztarakçı’nın yakın ilgi ve samimiyetlerinden oldukça memnun kalan Eğirdir Yelken Kulübü Başkanı Şeref Ağartan, Antrenör Ahmet Şahan ve sporcular “…Hemşehrimiz Fatih Öztarakçı, bizlerle çok yakından ilgilendi. Onun orada olması, bizleri ağırlaması memnuniyet vericiydi. Kendisine yakın ilgi ve davranışlarından dolayı teşekkür ediyor,  işlerinde başarılar diliyoruz” dediler.
 

Hemşehrimiz Fatih Öztarakçı’nın örnek davranışını kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap