EMEKLİ OLAN PTT MÜDÜR KAYA'DAN BAŞKAN ÖZMERAL'E VEDA ZİYRETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EMEKLİ OLAN PTT MÜDÜR KAYA'DAN BAŞKAN ÖZMERAL'E VEDA ZİYRETİ
Haberin Tarihi: 12.9.2013 09:47:00 - Okunma Sayısı:1693 defa okundu.

PTT Eğirdir Şube Müdürlüğü vazifesinden emekli olan İbrahim Kaya, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret etti.

EMEKLİ OLAN PTT MÜDÜR KAYA’DAN BAŞKAN ÖZMERAL’E VEDA ZİYRETİ

 

            PTT Eğirdir Şube Müdürlüğü vazifesinden emekli olan İbrahim Kaya, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

            Emekli PTT Müdürü İbrahim Kaya, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile vazife yaptığı süre içinde uyumlu çalıştıklarını belirterek, “Kurumlar ile olan iş birliğimiz hiç bozulmadı. Biz önceden de Başkanımızla birlikteydik. Rahmetli babasının ve kayınpederinin de PTT mensubu olmasından dolayı Belediye Başkanımızın bizde ayrı bir yeri vardır. Belediye Başkanı olmadan önce de Osman Nuri Özmeral’in Eğirdir Huzurevi’nin yapılıp açılması, Hızır Bey Camiî’nin restorasyonu gibi kalıcı hizmetlerini hep takdirle anıyoruz. Belediye Başkanımızın samimiyeti ve sıcaklığından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Başkanımızı, Eğirdir’de son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Emekli PTT Müdürü Kaya’ya yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, İbrahim Kaya’ya bundan sonraki hayatında sağlıklı ömürler diledi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap