İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRİYOR
Haberin Tarihi: 23.6.2016 09:32:00 - Okunma Sayısı:1315 defa okundu.

Kırsal alandaki hizmet kalitesini daha da arttırmak üzere İl Özel İdaresi makine parkına alınan 4 adet greyder, 4 adet pikap ve 2 adet silindir için tören düzenlendi.

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

 

            Kırsal alandaki hizmet kalitesini daha da arttırmak üzere İl Özel İdaresi makine parkına alınan 4 adet greyder,  4 adet pikap ve 2 adet silindir için tören düzenlendi.

            Törene Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Said Yüce, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdaresi yöneticileri ve çalışanları katıldı.

“KÖY HAYATININ

DEVAMLILIĞI ÜRETİMİN

DEVAM ETMESİ

ANLAMINA GELİR”

            Törende konuşan Vali Günaydın “Öncelikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Köyler bizim toplum yapımımızın önemli bir parçası, köy hayatının devamlılığı üretimin devam etmesi anlamına gelir. Bu nedenle bizim, köylerimize çok önem ve katkı vermemiz gerekiyor. Bu da hizmetin götürülmesiyle olacak. Artık klasik hizmetlerin dışına çıkarak, köylerimizdeki sosyal yaşamı kolaylaştıracak yatırımları da yapmamız gerekiyor. Bu hizmetlerin yürütülmesinde makine parkı çok önem arz ediyor” dedi.

“HİZMETLER DAHA

KALİTELİ DAHA

HIZLI OLACAK”

            Vali Günaydın “Bu gün ekonomik ömrünü doldurmuş yedek parça ve akaryakıt maliyeti son derece yüksek olan iş makineleriyle hizmet kalitesini yükseltmemiz ve hızlı hizmet götürmemiz mümkün değil. Araç-gereçlerimizin yenilenmesiyle hizmetler hem daha kısa sürede hem de daha az maliyetle köylerimize götürülmüş olacak. Bu vesileyle makine parkının yenilenmesine katkı veren Sayın Vekillerimize, İl Genel Meclis Başkanımıza ve üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Sayın Vekillerimizin desteği ile tespit edilen ihtiyaçlar ne ise bunları süratle gidereceğiz” dedi.

            Konuşmanın ardından edilen dualar eşliğinde araçlar İl Özel İdaresi Makine Parkına çekildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap