PTT Müdürü Ekmen Görevine Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,PTT Müdürü Ekmen Görevine Başladı
Haberin Tarihi: 14.9.2013 10:40:00 - Okunma Sayısı:2210 defa okundu.

İbrahim Kaya'nın emekli olmasıyla boşalan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Eğirdir Şube Müdürlüğüne atanan Mehmet Nuri Ekmen görevine başladı.

PTT Müdürü Ekmen Görevine Başladı

 

            İbrahim Kaya’nın emekli olmasıyla boşalan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Eğirdir Şube Müdürlüğüne atanan Mehmet Nuri Ekmen görevine başladı.

            Geçtiğimiz Salı günü yeni görevine başlayan Müdürümüz Mehmet Nuri Ekmen Batman Gercüş doğumlu.

            Ekmen, 1991 yılından beri Siirt, Kırıkkale, Burdur, Diyarbakır ve Isparta illerinin ilçelerinde müdürlük görevi yaptı. İlçemize Senirkent PTT Müdürlüğünden atandı.

            Amaçlarının vatandaşa hizmeti en iyi bir şekilde sağlamak olduğunu ifade eden PTT  Eğirdir Şube Müdürü Mehmet Nuri Ekmen, “Amacımız bize gelen müşterilerimizi güler yüzle karşılamak ve uğurlamak. Görüyorum ki bütün arkadaşlarımız güler yüzle çalışıyorlar. İnşallah bu prensibimiz devam edecek. Benden önce İbrahim Bey vardı. Onlar da çok güzel çalışmalar yapmışlar, bizler de devam ettireceğiz. Şimdiye kadar çalıştığım yerlerde çok başarılı hizmetler verdim. İnşallah bu başarımız Eğirdir’de de devam eder” dedi.

            Eğirdir’e adeta hayran kaldığını dile getiren Ekmen, “Eğirdir çok güzel bir ilçe. Eğirdir’i beğenmemek içten değil. İnsanları da çok yakın. Eğirdir’i çok beğendim. Senirkent’te çok güzel dağ manzaralı bir odam vardı. Şimdi Eğirdir’de göl manzaralı bir odam var. İnsanın içini ferahlatıyor.” diye konuştu.

            Çalıştığı yerlerde basınla arasının çok iyi olduğunu belirten Ekmen, “basın’ı çok seviyorum. Çalıştığım hiçbir yerde bir sorunum olmadı. İnanıyorum ki sizlerle de çok iyi anlaşacağız ve birlikte çalışacağız.” dedi.

            Evli ve iki çocuk babası ve oldukça güleryüzlü olan yeni müdürümüz Mehmet Nuri Ekmen’e ilçemize hoş geldiniz der, görevlerinde başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap