YEŞİLADA'DAKİ MERVE RESTAURANT TARİH OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YEŞİLADA'DAKİ MERVE RESTAURANT TARİH OLDU
Haberin Tarihi: 16.9.2013 10:27:00 - Okunma Sayısı:2831 defa okundu.

Açılış ruhsatı da iptal edilen Merve Restaurant';ın asılı duran levhaları kaldırılmayınca Belediye Zabıta ekibi tarafından söküldü.

YEŞİLADA’DAKİ MERVE RESTAURANT TARİH OLDU

 

            İşletmeciliğe aykırı durumlardan dolayı 3 ay önce Belediye tarafından mühürlenen Eğirdir Yeşilada Mahallesi çevre yolu kenarındaki Merve Restaurant’ın mührü yine Eğirdir Belediye Zabıtası tarafından kaldırıldı.

            Açılış ruhsatı da iptal edilen Merve Restaurant’ın asılı duran levhaları kaldırılmayınca Belediye Zabıta ekibi tarafından söküldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Ekibinin de bulunduğu söküm sırasında, Restaurant binası önündeki çıkmalar, göl kenarındaki izinsiz yapılan kapalı alanlar da ortadan kaldırıldı.

            Yeşilada Muhtarı Şükriye Kılınç’ın da yakından takip ettiği sökümler sırasında mahalle sakinleri de çalışmalara uzaktan baktılar. Göl kenarının açılmasıyla nefes alındığını belirten Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

            Yeşilada Muhtarı ve mahalle sakinleri, “Bu taraflara giremiyorduk, rahatça yürüyüp gezemiyorduk. Kıyıların açılması, bina önündeki fazlalıkların kaldırılmasıyla Ada’mıza aydınlık geldi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Belediyemizin kararlı tutumundan çok mutlu olduk” diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, göl kenarındaki masa ve sandalyelere dokunulmadığını belirterek, “Belediye olarak saygıdeğer halkımız adına kamu menfaati gözetilerek vazifelerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İlgili restaurantın işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı iptal edilince levhalarının da kaldırılması gerekiyordu. Ayrıca, bina önünde işgal ettikleri kapalı çıkmalar ve göl kenarındaki izinsiz yapılan kapalı alanlar da ortadan kaldırıldı. Bizim gayemiz hiçbir zaman hissi davranmak, birilerine zarar vermek değildir. Halkımız adına, halkımızın mutluluğu için vazife yapmaktır. Biz saygıdeğer halkımızı seviyoruz. Bütün iş ve işlemlerimiz onlar için yapılıyor” açıklamasında bulundu.

-Eğirdir Belediye Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap