Eğirdirspor Kupadaki Şansızlığını Yenemedi (3-4)

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor Kupadaki Şansızlığını Yenemedi (3-4)
Haberin Tarihi: 30.8.2016 15:22:00 - Okunma Sayısı:1533 defa okundu.

Bölgesel Amatör Ligde bu yıl İlimizi ve İlçemizi temsil edecek olan Eğirdirspor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Utaş Uşakspor ile karşılaştı.

Eğirdirspor Kupadaki Şansızlığını Yenemedi (3-4)

 

               Bölgesel Amatör Ligde bu yıl İlimizi ve İlçemizi temsil edecek olan Eğirdirspor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Utaş Uşakspor ile karşılaştı.

                2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları tamamlandı. Profesyonel liglerde takımı bulunmayan 28 ilden amatör takımın katılımıyla, tek maç eleme usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonunda  rakiplerini eleyen 14 takım tur atladı.

                Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçlarına katılan Eğirdirspor, rakibi Utaş Uşakspor'a normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın sonunda penaltılarla boyun eğdi.

                Eğirdirspor, Türkiye Kupası 1. Tur ön eleme maçında, mücadele ettiği Utaş Uşakspor'a penaltılarla 3-4 mağlup oldu ve kupadan elendi.

                29 Ağustos 2016 Pazartesi günü Eğirdir Belediyesi İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya Utaş Uşakspor başladı. İlk yarı başa baş bir mücadele şeklinde geçti ve iki taraf da golü bulamadı. İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz Burak, Engin ve Yekta ile gole çok yaklaştı. Utaş Uşakspor ise ikinci yarıda etkili oyuncuları Chibuzor Nwogbo ve Serhat çiçekle girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkamayınca Maç penaltılara gitti.


                Penaltı atışlarında Eğirdirspor'da Utku, Haşim Ateş, Yekta vuruşlarını gole çevirirken, Aydın İnanç ve Burak Gezer topu auta attı. Utaş Uşakspor'da ise Chibuzor Nwogbo, Salih Kılavuz, Şükrü Can Yılmaz, Levent Aktuğ penaltı atışlarını gole çevirirken Serhat Çiçek'in kullandığı penaltıyı kaleci Mehmet çıkardı. Uşakspor karşılamadan 3-4 galip ayrılarak kupada tur atlayan ekip oldu.

                Eğirdirspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Uysal maç sonunda yaptığı açıklamada "Ben takımıma inanıyorum..! Hocalarıma ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum.  Karakter, kendine güven, mücadele, kazanma azmi ve birlik ve beraberlik. Bunların hepsi bu takımda var. Çünkü biz kocaman bir aileyiz. Takımıma söz veriyorum; Asla yalnız yürümeyeceksiniz.

                Bugünkü maçta 120 dakika memleketinin takımına sahip çıkan, uzaklardan gelip takımımıza destek olan, yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür ederim, kısmet değilmiş sağlık olsun" dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 14 takımın birinci eleme turuna çıkmaya hak kazandığı maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Serhat Ardahanspor: 2 - Artvin Hopaspor: 1

Iğdır Arasspor: 2 - Sarıkamış Belediyespor: 1

Muşspor: 5 - Ağrı 1970: 3

Mardin 47: 5 - Kurtalanspor: 6

Hakkarispor: 3 - Tatvan Gençlerbirliği: 1

Bucak Belediye Oğuzhanspor: 5 - Karaman Belediyespor: 6

Eğirdirspor: 3 - Utaş Uşakspor: 4

Altınova Belediyespor: 1 - Edirnespor: 3

Bartınspor: 2 - Bozüyük Vitraspor: 0

Ayancık Belediyespor: 1 - Yeni Amasyaspor: 10

Yapraklı Belediyespor: 1 - Yozgatspor 1959: 10

Yeşil Kırşehirspor: 1 - Nevşehirspor Gençlik: 2

Osmaniyespor: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 2

Kilis Belediyespor: 2 - Adıyaman 1954: 0

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap