Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençlik Yürüyüşü Yapıldı
Haberin Tarihi: 16.5.2013 09:33:00 - Okunma Sayısı:1801 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94'ncü yılı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından dün "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

 

Yürüyüşe Çok Az Sayıda Öğrenci Katıldı…

 

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 94’ncü yılı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından dün “Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi.

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 94’ncü kutlamaları dün saat 14:00’de Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Daha sonra devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşımız söylenildi.

            Eğirdir Lisesi öğrencilerinden Yasemin Eken ve Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden Gülcan Yörük gençlik adına şiirler okudular.

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 94’ncü kutlamaları çerçevesinde gençlik yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Atatürk Anıtı önünden başlanılarak  Hamam önü, Fırıncılar Arastası, Halk Bankası önü, Hamam Durağı, Otogar önü, Hükümet Binası ve Atatürk Anıtına kadar devam etti.

            Yürüyüşe protokol, Eğirdir MYO öğrencileri, Polisler, Zabıta görevlileri katıldılar. Gençlik yürüyüşünde Lise öğrencilerinin olmaması gözlerden kaçmadı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap