Pedallar Sağlık İçin Dönüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Pedallar Sağlık İçin Dönüyor
Haberin Tarihi: 1.10.2016 09:22:00 - Okunma Sayısı:1347 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi, Sağlık Bakanlığınca geliştirilen “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı”nın içeriğine uygun olarak “Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi 2015- 2018 Bisiklet Dağıtımı” kapsamında yeni bisikletlerine kavuştu. Bakanlık tarafından fiziksel aktivitenin teşviki, çevrenin korunması ve daha sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulması amacıyla hediye edilen 500 adet bisiklet, öğrencilere ücretsiz hizmet verecek.

Pedallar Sağlık İçin Dönüyor

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi, Sağlık Bakanlığınca geliştirilen “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı”nın içeriğine uygun olarak  “Fiziksel Aktiviteyi  Teşvik Projesi 2015- 2018 Bisiklet Dağıtımı” kapsamında yeni bisikletlerine kavuştu. Bakanlık tarafından fiziksel aktivitenin teşviki,  çevrenin korunması ve daha sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulması amacıyla hediye edilen 500 adet bisiklet, öğrencilere ücretsiz hizmet verecek.

            Bisiklet dağıtım töreninde, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Karakaya ile Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve beraberindeki çok sayıda katılımcı, Valilik önünden başlayan polis korteji eşliğinde SDܒye kadar sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap