Filede sezonun ilk maçı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Filede sezonun ilk maçı?
Haberin Tarihi: 17.10.2016 14:19:00 - Okunma Sayısı:1174 defa okundu.

Jeopark Kula Belediyespor 3 – Eğirdir Elmaspor 0

Filede sezonun ilk maçı…

Jeopark Kula Belediyespor  3 – Eğirdir Elmaspor 0

2016-2017 sezonunda ilimizi erkekler 1. Voleybol liginde temsil eden Eğirdir Elmaspor sezonun ilk maçını 16 Ekim 2016 Pazar günü Kula Spor Salonunda Jeopark Kula Belediyespor ile yaptı. İlk maçını deplasmanda oynayan Eğirdir Elmaspor güçlü rakibine yenildi.

Takım kadrosunu kurma çalışmasında olan Eğirdir Elmaspor, ilk maçı olmasına rağmen, güçlü ve ekonomik sıkıntısı olmayan rakibine karşı iyi oynadı. Her sette zaman zaman öne geçen Eğirdir Elmaspor, rakip takımın Rus oyuncusu Andre’nin sert ve etkili servislerine yenildi.

Birinci Sette 17-17’yi yakalayan Eğirdir Elmaspor seti 25-20 kaybetti.

İkinci Seti de zaman zaman önde götüren Eğirdir Elmaspor bu seti 25-23, Üçüncü Seti de 25-20 kaybederek sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Elmaspor, bu hafta (23 Ekim 2016 Pazar günü) Eğirdir Kapalı Spor Salonunda oynanacak maçın hazırlıklarına başladı.

Karşılaşma sonucu gazetemize açıklama yapan Antrenör Ahmet Özkoç “Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Kula, güçlü bir kadro kurdu. Antrenmanlarını Ankara’da yapıyor. 3 Antrenör takımı çalıştırıyor. Pasör çaprazı Andre çok güçlü bir sporcu, servisleri ve hücumları maçı kazanmalarına en büyük etken. Buna rağmen takımımız iyi oynadı. Her sette öne geçtiğimiz zamanlar oldu. Takımımızdan ümitliyim. Çok sürpriz yaparız. Bu hafta oynayacağımız Bornova Anadolu Lisesi maçını kazanmak için çalışacağız. Hayırlı olsun. Daha çok uzun yolumuz var. Taraftarımızın da desteği ile güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Antrenör Özkoç, 23 Ekim 2016 Pazar günü Eğirdir Kapalı Salonunda saat 14.00’de oynanacak Eğirdir Elmaspor-Bornova Anadolu lisesi maçına tüm sporseverleri davet ettiklerini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap