Başkan Şengöl, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı
Haberin Tarihi: 26.10.2016 14:48:00 - Okunma Sayısı:1450 defa okundu.

SDÜ Kamu Yönetimi Bölümü öğrenciler Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret ederek Eğirdir ve yöneticilik üzerine söyleşi yaptılar.

Başkan Şengöl, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Şengöl, SDÜ Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencileri ile tecrübelerini paylaştı.

 SDÜ Kamu Yönetimi Bölümü öğrenciler Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret ederek Eğirdir ve yöneticilik üzerine söyleşi yaptılar. 

 Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Bekir Balcı, Özlem Çakmak, Mitat Yıldızoğlu ve Zülküf Karataş birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret ettikler. Ziyarette Eğirdir'in yavaş şehir olması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan öğrenciler, Eğirdir'e yapılan bisiklet yolu ile ilgili de yapılan çalışmaları Başkan Şengöl'den bizzat dinlediler. Başkan Şengöl, her zaman söylediği gibi Eğirdir'in Allah'ın elinin boş zamanında yarattığını, bir güzele neler yakışırsa takılar yaparak daha da güzelleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Böyle bir ilçede yaşamaktan dolayı Eğirdirliler olarak kendilerini çok şanslı gördüklerini belirten Başkan Şengöl, arıtması yıllar önce yapılmış, içme suyu problemi olmayan, trafik sorunu olmayan, tarımda çok ileri teknoloji kullanarak üretim yapan, turizm, tarih ve kültürel zenginlikleri olan Eğirdir'in daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini, projeler geliştirdiklerini anlattı. 

 Öğrenciler, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e kendilerini kabul ederek söyleşide bulunmasından dolayı teşekkür ettiler. Öğrencilerle yaptığı söyleşiden keyif alan Başkan Şengöl, Eğirdir ile ilgili broşürler vererek misafirlerini uğurladı. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap