CHP ATATÜRK?Ü ANDI?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ATATÜRK?Ü ANDI?
Haberin Tarihi: 10.11.2016 11:45:00 - Okunma Sayısı:1660 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe teşkilatı, aramızdan ayrılışının 78’nci yılında, Atatürk Anıtına çelenk koyarak Ulu önderimizi andı.

CHP ATATÜRK’Ü ANDI…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe teşkilatı, aramızdan ayrılışının 78’nci yılında, Atatürk Anıtına çelenk koyarak Ulu önderimizi andı.


CHP Eğirdir ilçe Başkanı Mehmet Kaş, Çelenk koyma töreninde yaptığı konuşmada, “iki satır yazı yazıp Kaymakamlıktan izin almayan ve Atatürk anıtına çelenk koymayan partileri” eleştirdikten sonra, “çalan siren sesinden, saygı duruşundan ve İstiklal marşından rahatsız olanların sorunu ise kulaklarında değil kanındadır” dedi. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Kasım mesajına da değinen Mehmet Kaş; "Cumhuriyete ve demokrasiye aşık olan halkımız bu karanlık günleri de aşacak, çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkma hedefine ulaşacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi mirasçısı olduğu görkemli tarihin verdiği büyük güçle bu büyük mücadelenin ön saflarında ilerlemektedir. Atatürk'ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu inançla, Büyük Atatürk'ü saygıyla selamlıyor, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz."dedi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap