EĞİRDİR'E YENİ MAL MÜDÜRÜ ATANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'E YENİ MAL MÜDÜRÜ ATANDI
Haberin Tarihi: 24.9.2013 10:27:00 - Okunma Sayısı:3778 defa okundu.

2005 yılından beri Eğirdir Mal Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Çelebi Özer'in Aksu Mal Müdürlüğüne atanması dolayısıyla ilçemize Karaman ili Ermenek ilçesi Mal Müdürü Fikret Tepe atandı.

EĞİRDİR’E YENİ MAL MÜDÜRÜ ATANDI

 

            2005 yılından beri Eğirdir Mal Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Çelebi Özer’in Aksu Mal Müdürlüğüne atanması dolayısıyla ilçemize Karaman ili Ermenek ilçesi Mal Müdürü Fikret Tepe atandı.

            1990-1991 yılında ilçemiz Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında Asteğmen adayı olarak askerlik yapan Fikret Tepe, şimdi de ilçemize Mal Müdürü olarak atandı.

            Yeni Mal Müdürümüz Fikret Tepe, Burdur ilinde Muhasebe Müdürlüğü, Antalya Gazipaşa, Ağrı Doğubayazıt, Karaman Ermenek ilçelerinde müdürlük yaptı.

            Antalya-Elmalı doğumlu olan Tepe, evli ve 2 çocuk babası.

            Yeni Mal Müdürümüz Fikret Tepe “Eğirdir çok güzel bir ilçemiz. Eğirdir’e yabancı değilim. 90-91 yılları arasında asteğmen adayı olarak Dağ Komando Okulunda askerlik yaptım. İnşallah Eğirdir’de de elimizden geldiği kadarıyla güzel hizmetler ve katkılarda bulunacağım. Her konuda kapımız bütün Eğirdirlilere açık. Artık ben de bir Eğirdir’liyim” ifadelerini kullandı.

            Aksu Mal Müdürlüğüne atanan Mehmet Emin Çelebi Özer’e ve Eğirdir Mal Müdürü Fikret Tepe’ye yeni görevlerinde başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap