İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Baş gazetemizi ziyaret etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Baş gazetemizi ziyaret etti
Haberin Tarihi: 11.1.2017 09:41:00 - Okunma Sayısı:1450 defa okundu.

İl Genel Meclisi Üyesi hemşehrimiz Mustafa Baş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetemizin kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti

İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Baş gazetemizi ziyaret etti

               İl Genel Meclisi Üyesi hemşehrimiz Mustafa Baş,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetemizin kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti

               Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile bir süre sohbet eden Baş, il genel meclisindeki çalışmalarından bahsederek, ilçemize bağlı köy yollarının yapım ağına alındığını belirterek asfaltsız köy yolu kalmayacağını vurguladı.

               Eğirdir-Davraz Kayak Merkezi arasındaki yolun iyileştirilmesi konusunun gündeminde olduğunu belirten Baş, Eğirdir Kapalı Spor Salonunun tabanının yenileneceğini, bunun için gerekli olan ödeneğin de hazır olduğunu belirtti.

               Eğirdir’in ihtiyaçlarını yakından takip ettiğini belirten İl Genel Meclisi Üyesi hemşehrimiz Mustafa Baş, gazetemiz çalışanlarının da 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.

               Gazetemiz Sahibi Abdullah K. Sinan, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Baş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap