EĞİRDİR ELMASPOR İZMİR?DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR İZMİR?DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ?
Haberin Tarihi: 16.1.2017 15:15:00 - Okunma Sayısı:1334 defa okundu.

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de bölgemizi temsil eden Eğirdir Elmaspor geçtiğimiz Cumartesi günü İzmir Alsancak Atatürk Spor Salonunda Bornova Anadolu Lisesi takımı ile karşılaştı.

EĞİRDİR ELMASPOR İZMİR’DEN GALİBİYETLE DÖND܅

                Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de bölgemizi temsil eden Eğirdir Elmaspor geçtiğimiz Cumartesi günü İzmir Alsancak Atatürk Spor Salonunda Bornova Anadolu Lisesi takımı ile karşılaştı. Saat 15.00’de başlayan karşılaşmada Eğirdir Elmaspor, Antrenör Ahmet Özkoç yönetiminde; Özkan (libero), Burak (Pasör), Melih, Rıdvan, Serkan, Okay, Güray ve Metin kadrosuyla sahaya çıktı.

                Türkiye Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Eğirdir Elmaspor İzmir deplasmanında Bornova Anadolu Lisesi’ni güzel ve çekişmeli bir oyundan sonra 3-1 yendi. Bu yıl 1. Lige terfi eden Elmaspor, geçen haftaki Manisa Kula maçının yarasını 3 puanla sararak, bir üst sıraya tırmandı.

                 Bir avuç Eğirdir’li hemşehrimizin desteğiyle oyuna iyi başlayan Eğirdir Elmaspor 1. seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti. 2. Seti 25-21 rakip takım kazanınca durum 1-1 oldu. 3. sete daha azimli ve dirençli başlayan Eğirdir Elmaspor bu seti de 25-23 alarak durumu 2-1 yaptı. Son seti de 25-21 alan Eğirdir Elmaspor karşılaşmayı 3-1’lik skorla tamamladı. Zorlu deplasmandan 3 puan alarak dönen Elmaspor bu sonuçla hayli rahatladı.

                Maç sonrası görüşlerini aldığımız Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı antrenörü Ahmet Özkoç “Eğirdir’de oynanan birinci maçı 3-2 Bornova Anadolu lisesi almıştı. Galatasaray takımı oyuncularından kurulu olan Bornova, aynı puana sahip olmamıza rağmen averajla bir üst sırada... Bu hafta cumartesi günü saat 12.00’de Burhan Felek Spor Salonunda Es Spor maçına gidecek takımımız bu maçtan da umutlu. İstanbul’daki tüm hemşehrilerimizi bu maça bekliyoruz. Eğirdir Yardımlaşma Derneği’nin yaptırdığı yeni formalar takımımıza uğur getirdi. Dernek Başkanı Dr. Ahmet Şirin şahsında Derneğe üye olan-olmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, Burhan Felek Spor Salonunda oynayacağımız karşılaşmada tüm hemşehrilerimizi görmekten mutluluk duyarız.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap