YILDIZLAR TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI ISPARTA?DA YAPILACAK?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YILDIZLAR TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI ISPARTA?DA YAPILACAK?
Haberin Tarihi: 17.1.2017 14:33:00 - Okunma Sayısı:1357 defa okundu.

29 OCAK – 4 ŞUBAT TARİHLERİNDEKİ ŞAMPİYONAYA 600’ÜN ÜZERİNDE SPORCU KATILACAK…

YILDIZLAR TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI ISPARTA’DA YAPILACAK…

29 OCAK – 4 ŞUBAT TARİHLERİNDEKİ ŞAMPİYONAYA 600’ÜN ÜZERİNDE SPORCU KATILACAK…

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, bugün sabah saat 9.00’da Isparta Polisevinde yaptığı basın toplantısında yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonasının 29 Ocak – 4 Şubat 2017 tarihlerinde Isparta’da düzenleneceğini açıkladı.


Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Atilla Alatepe ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Isparta Valisi Şehmus Günaydın özetle şunları söyledi.

“…Bugün ayın 29’nda başlayıp, 4 Şubat’ta sona erecek Türkiye Yıldızlar Boks şampiyonasının organizasyonunuzdaki konuları görüşmek için bir araya geldik. Biliyorsunuz bu tür organizasyonlar ilimizin hem ekonomisine hem de tanıtımına son derece katkı sağlayan organizasyonlar. Gelen misafirlerimiz ilimizi tanıtıyor, ilimizin özelliklerini, güzelliklerini gittikleri yerlerde anlatıyorlar. Bu bizim açımızndan son derece önemli. Bunun yanında boks sporunun ilimizde gelişmiş bir durumu var. Boks sporunu daha ileriye taşımamız için bu tür organizasyonların ilimiz boks sporuna çok ciddi katkıları olacaktır. Başta Boks Federasyonu Başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Boks Federasyonu Başkanımız benim daha önceden tanıdığım bir arkadaşımız, dostumuz. Sağolsun hem onun hem de değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının katkılarıyla böyle bir organizasyon ilimizde yapılacak. Çok önemli bir organizasyon. Kalabalık bir organizasyon ve Atilla Bey’de diyor ki en büyük organizasyon diyor.  İnşallah bu organizasyon olarak ilimizin unsurları olarak başarılı bir şekilde bu sınavı başarılı bir şekilde veririz. Ispartamızın da bu tür büyük organizasyonları yapabilecek kapasitesinin olduğunu da göstermek istiyoruz. Sadece boks sporunda değil, ilimizin sahip olduğu spor tesisleri bir çok spor organizasyonları, bir çok şampiyonanın ilimizde  yapılabileceğini göstermektedir. Diğer Federasyonlarla da temaslarımız devam ediyor. İnşallah birkaç daha Türkiye  şampiyonasını ilimizde gerçekleştirirsek bütün spor branşları için faydalı olacaktır” dedi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın konuşmalarından sonra bilgi veren Türkiye Boks Federasyonu yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe’de bu organizasyonun boks sporunda ülkemizdeki en büyük organizasyonlardan biri olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:  “Neden Isparta’da yapıyoruz. Gül şehrin  gül gibi valisi var. Sayın Valimizin Spora bakış açısı var. Valimizin Isparta aşkı var. Geçtiğimiz yıl bu organizasyon Marmaris’te yapılmıştı ve 574 sporcu katılmıştı. Bu sene Isparta’da düzenlenecek. Türkiye Yıldızlar Boks şampiyonasına 600 sporcunun katılmasını bekliyoruz. 150-200 antrenörün katılmasını bekliyoruz. Ayrıca bu süre içerisinde Isparta’da antrenör ve hakemlere yönelik bir seminer düzenlenecek. Yani bu organizasyon için Isparta’ya 1000 kişiye yakın misafir gelecek” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap