Nafiz Yürekli MTAL Türkiye Birincisi Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Nafiz Yürekli MTAL Türkiye Birincisi Oldu
Haberin Tarihi: 21.1.2017 15:18:00 - Okunma Sayısı:2898 defa okundu.

Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya’da yapılan IX. ULUSLAR ARASI ALTINKEP AŞÇILAR YARIŞMASI Liseler Yarışıyor kategorisinde “GÜL KOKULU KRAL TACI” isimli sunumuyla Türkiye 1.si oldu.

Nafiz Yürekli MTAL Türkiye Birincisi Oldu

 Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Antalya’da yapılan IX. ULUSLAR ARASI ALTINKEP AŞÇILAR YARIŞMASI Liseler Yarışıyor kategorisinde “GÜL KOKULU KRAL TACI”  isimli sunumuyla Türkiye 1.si oldu.

                Okul Müdürü Meral TEPE ”190 ekibin katıldığı yarışmada birinci olan öğrencilerimiz Mert KARAKARTAL, Batuhan ÖZKAN ve Furkan COŞKUNSU’yu tebrik ederim” dedi.

  

                Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan, yarışma öncesi, yarışma esnası ve sonrasında onlara refakat eden okulumuz meslek dersi öğretmenleri Mehmet Kadri KARAAOSMANOĞLU, Kübra OKTAY ve Arife KARAOSMANOĞLU ile okulumuz Uygulama Oteli usta öğreticilerinden Gökhan BİTİKTAŞ ve Mahmut BÜYÜKÇETİN’e emeklerinden dolayı teşekkür ederim.


                Ayrıca öğrencilerimize sponsor olan, her türlü desteği ve imkanı sağlayan SİDE STAR BEACH HOTEL Müdürü Serkan Resul ATEŞ’e, Aşçıbaşı Zeki GÜVEN’e ve Personel Müdürü Çiğdem KORKMAZ’a ve otel çalışanlarına okulumuza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap