MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLK VE ORTAOKULU'NDAN HAYIR ÇARŞISI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLK VE ORTAOKULU'NDAN HAYIR ÇARŞISI
Haberin Tarihi: 17.5.2013 14:39:00 - Okunma Sayısı:2892 defa okundu.

Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu velilerinin el emekleriyle hazırladıkları yiyecekler okul yanında gelir maksadıyla satışa sunuldu.

MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLK VE ORTAOKULU’NDAN HAYIR ÇARŞISI

 

            Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu velilerinin el emekleriyle hazırladıkları yiyecekler okul yanında gelir maksadıyla satışa sunuldu.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral komşu okulun faaliyetine katılan velileri tek tek tebrik ederek teşekkür etti. Bazı velilerin güneş altında satış yaptığını gören Başkan Özmeral, hemen çadır temin etti.

            İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın da Hayır Çarşısı faaliyetine daha sonra iştirak etmesi velileri ve okul idarecilerini sevindirdi. Aynı gün sosyal sorumluluk projesi dâhilinde Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu’nda kütüphaneyi zenginleştirme çalışmaları İlçe Kaymakamı Dr. Yılmaz ve Başkan Özmeral tarafından yerinde görüldü.

            İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Songül ve Okul Müdürü Ramazan Yüceer’in de hazır bulunduğu kütüphane ziyaretinde MYO öğrencileri yaptıkları güzel ve faydalı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Dr. Yılmaz ve Başkan Özmeral tarafından tebrik edildiler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap