EĞİRDİR ELMASPOR SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR?U BEKLİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR?U BEKLİYOR
Haberin Tarihi: 31.1.2017 12:40:00 - Okunma Sayısı:1235 defa okundu.

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubunda mücadele eden Eğirdir Elmaspor, Ligin 18. haftasında Ankara Beştepe Spor Salonunda Ziraatbankası takımıyla oynadığı maçı 3-1 kaybetti.

EĞİRDİR ELMASPOR SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR’U BEKLİYOR

                Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubunda mücadele eden Eğirdir Elmaspor, Ligin 18. haftasında Ankara Beştepe Spor Salonunda Ziraatbankası takımıyla oynadığı maçı 3-1 kaybetti.

Geçen haftalarda oynadığı güzel oyun ve aldığı puanların özgüveniyle sahaya çıkan Eğirdir Elmaspor, birinci ve ikinci setlerde sergilediği güzel oyununu diğer setlerde sürdüremeyince güçlü rakibi Ziraatbankası takımına yenildi. Birinci seti 25-23 kaybeden Eğirdir Elmaspor, ikinci seti 27-25 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü seti 25-18, dördüncü seti de 25-15 kaybeden Eğirdir Elmaspor maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

                Bu hafta (4 Şubat 2017 Cumartesi günü) saat 14.00’de Eğirdir Kapalı Salonunda Seydişehir Belediyespor’u konuk edecek Elmaspor, bu maç için 3 puan hesabı yapıyor.

                Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı antrenörü Ahmet Özkoç “takımımız 2. devreye iyi başladı. Moral, motivasyon iyi, önümüzdeki hafta karşılaşacağımız rakibimizle puan sıralamasında çok yakınız. Alt sıralardan kurtulmak için iyi bir fırsat. Seydişehir, Ziraatbank’ın diğer takımı. Genç, dinamik ve antrenmanlı b ir takım. Güzel ve çekişmeli bir maç olacak. Yenmek ve 3 puanı almak için sahaya çıkacağız. Tüm sporsever halkımızı, misafirperver davranış içinde, takımımızı coşkuyla desteklemek için kapalı spor salonuna bekliyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap