Ispartes?li küçük bayan raketler, Türkiye 2.si oldular

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ispartes?li küçük bayan raketler, Türkiye 2.si oldular
Haberin Tarihi: 23.2.2017 15:02:00 - Okunma Sayısı:1139 defa okundu.

Ankara’da düzenlenen Masa Tenisi Küçükler Türkiye şampiyonasında Ispartes’li küçük bayan raketler, Türkiye 2.si olarak ilimize bir ilk yaşattılar.

Ispartes’li küçük bayan raketler, Türkiye 2.si oldular

Ankara’da düzenlenen  Masa Tenisi Küçükler Türkiye şampiyonasında Ispartes’li küçük bayan raketler, Türkiye 2.si olarak ilimize bir ilk yaşattılar.


Ispartesli raketlerin yükselişi devam ediyor. Ankara ilinde Mamak spor salonunda yapılan Küçükler Türkiye şampiyonasında Ispartes’li küçük bayan raketler, 257 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye 2. Olarak Isparta'ya bir ilk yaşattılar.

Çok zorlu ve heyecanlı maçlar çıkaran ISPARTES kız takımı eleme grubunda Kayseri Büyük Şehir Belediyesi ve Hatay Gençlik Spor takımlarını 3-2'lik skorlarla mağlup ederek grubunda 1. çıkmayı başardı.


Eleme tablosunda ise önce Bursa Büyük Şehir Belediye Sporu 3-0 mağlup eden kız takımımız daha sonra Batman Belediye Spor ile mücadele ederek 3-2'lik galibiyete ulaştı.
Finale çıkma mücadelesini ise Kütahya Seramik Spor ile gerçekleştiren ISPARTES kız takımı 3-2'lik skorla adlarını finale yazdırdılar.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile final oynayan Ispartes 3-0 mağlup olarak, 2017 yılının Türkiye 2.si oldu.


Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Türkiye 2’nciliği ile büyük başarıya imza atan sporcuları ve kulüp antrenörlerini tebrik etti, başarılarının devamını diledi. 

Kulüp antrenörleri Gökmen Öçal ve Olcay Salıcı, bu başarının Isparta ya hayırlı olmasını dileyerek, bunun 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu dile getirdiler. Öçal ve Salıcı, bundan sonra sporcularını milli takım kamplarında ve kadrolarında görmeyi beklediklerini söylediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap