MYO ÖĞRENCİLERİ, EĞİRDİR HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MYO ÖĞRENCİLERİ, EĞİRDİR HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 17.5.2013 14:41:00 - Okunma Sayısı:3662 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eğirdir Belediyesi'katkılarıyla Huzurevi sakinleri ziyaret edildi.

MYO ÖĞRENCİLERİ, EĞİRDİR HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

            Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eğirdir Belediyesi’nin katkılarıyla Huzurevi sakinleri ziyaret edildi.

            Eğirdir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetim Asistanlığı bölümü öğrencileri Şehriban Baydağ, Dilara Ersöz, Cemile Akın, Aylin Anlatıcı, Hülya Aybay ve Betül Demirel hazırladıkları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Anneler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte Eğirdir Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in destekleriyle Sosyal Sorumluluk Projesini gerçekleştirdiklerini söyleyen MYO Büro Yönetimi ve Yönetim Asistanlığı bölümü öğrencileri, “Başkanımız sağolsun bize sahip çıktı. Projemize destek verdi.

            Ayrıca Başkanımız yine bizler için vakit ayırarak Huzurevi’ne birlikte geldi ve bizleri yalnız bırakmadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Anneler Günü münasebetiyle Huzurevi’nde yaşlılarımıza karanfil vererek onlarla sohbet etme imkânı bulduk” dediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “öğrencilerimizin sosyal sorumluk konularında eğitilmesi ve aldıkları eğitimi uygulamalı olarak göstermeleri bizleri mutlu etmektedir. Öğrencilerimize sahip çıkmak, onları desteklemek asli vazifemiz olmalıdır. Bölgede tek olarak devletimize bağlı hizmet veren ve çok güzel manzarasıyla dikkat çeken Eğirdir Huzurevi’ni ziyaret ettik, yaşlılarımızla birlikte olduk ve onları kucakladık. Öğrencilerimizi kutluyorum. Bu tür çalışmalarla öğrencilerimizi yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Onlar bizi, biz de onları tanıyoruz. Bu tür faaliyetler çok faydalı oluyor.” dedi.

            Üniversiteli öğrenciler ve Başkan Özmeral, yaşlılarla uzun uzun sohbet ederek onların gönlünü aldılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap