EĞİRDİR ELMASPOR TOFAŞ?LA KARŞILAŞIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR TOFAŞ?LA KARŞILAŞIYOR
Haberin Tarihi: 2.3.2017 16:48:00 - Okunma Sayısı:1333 defa okundu.

Türkiye Voleybol 1. Ligde mücadele eden Bölgemizin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor bu hafta Bursa’nın köklü takımı Tofaş ile karşılaşacak.

EĞİRDİR ELMASPOR TOFAŞ’LA KARŞILAŞIYOR

               Türkiye Voleybol 1. Ligde mücadele eden Bölgemizin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor bu hafta Bursa’nın köklü takımı Tofaş ile karşılaşacak.

               Bu yıl klasman maçları oynayan ve Ligde kalmayı 3 hafta önce garantileyen Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı bu hafta Bursa’nın köklü takımı Tofaş ile karşılaşacak. 4 Mart 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de Eğirdir Kapalı Spor salonunda oyananacak karşılaşmanın diğer maçlar gibi heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini belirten Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç, karşılaşmaya tüm sporsever halkımızı davet ettiklerini bildirdi.

               Birinci devre Bursa’da oynanan maçta Tofaş’ın Eğirdir Elmaspor’u 3-2 yendiğini hatırlatan Özkoç “Bu maçı önemsiyoruz. Birinci devre elimizden kaçırdığımız maçı alarak hem puanımızı yükselteceğiz hem de rövanşını alacağız. Tofaş, müesseseleşmiş bir takım... Bu takımı Eğirdir’de ağırlamak ilçemizin tanıtımı açısından da çok önemli. Seyircimizin her zamanki misafirperverliğini göstereceğine inanıyorum. Unutmayalım, spor dostluktur, tanıtımdır. Akıllarda hep iyi kalalım” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap