EĞİRDİR ELMASPOR SEZONU KAPATTI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR SEZONU KAPATTI...
Haberin Tarihi: 13.3.2017 13:12:00 - Okunma Sayısı:1751 defa okundu.

2016-2017 sezonu Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden, Akdeniz bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor sezonun son maçında Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

                EĞİRDİR ELMASPOR SEZONU KAPATTI...

                2016-2017 sezonu Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden, Akdeniz bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor sezonun son maçında Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

                Haftalar önce Lig’de kalmayı garantileyen Eğirdir Elmaspor, sezonun son maçına, masraf olmasın diye, günübirlik, seyircisiyle beraber aynı otobüste gitti.

                Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Konya Büyükşehir Belediyespor takımı (3-0) kazanarak yarı finale çıktı.

                Geçtiğimiz sezonu gazetemize değerlendiren Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı antrenörü Ahmet Özkoç, şunları söyledi: “Zor bir sezon olacağını, klasman maçları yapacağımızı, hedefimizin Lig’de kalmak olacağını sezon başında söylemiştik.

                Bütçeleri yüklü, alt yapıları sağlam olan rakip takımlarla zorlu mücadeleler gerçekleştirdik. Bizim takımımızın imkanlarının kısıtlı olması, gidip-gelmeli kadrodan oluşması bizlerin hedefini belirleyen etkenlerdi. Sıcağı sıcağına 1. Lig’de yeni takımdık. Geldiğimiz gibi gitmemek için direndik. Güzel maçlarda oynadık, güçlü takımlar karşısında tutunamadık. Ama çok şükür Lig’de kaldık. PTT ve İstanbul ES spor 2. Lige düştü. Gelecek sezon ne olacağını bilemeyiz. Oturup bütçe yapılır, hedef belirlenir. Yönetim kurulu karar verir.”

                Açıklamalarında Eğirdir Elmaspor’a destek veren herkese teşekkür ettiğini belirten Özkoç “Bu sezona maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e, Eğirdir Elmaspor’un Onursal Başkanı Atilla Önal’a, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yüceer ve değerli yönetim kurulu üyelerine, özverili ve alınteri dolu mücadeleleri dolayısıyla değerli sporcularımıza, Maçlarda görev yapan memurlara, çalışanlara, Eğirdir Elmasporla yatıp kalkan değerli seyircimize, eski yöneticilerimize, hemşehrilerimize, sesimiz olan değerli Akın Gazetesi’ne saygıyla sevgiyle teşekkür ederim.” dedi.

                Biz de Akın Gazetesi olarak, Eğirdir Elmaspor’un başarılı antrenörü, Voleybol sevdalısı hemşehrimiz Ahmet Özkoç başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap