EĞİRDİR?DE KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR?DE KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 29.3.2017 17:26:00 - Okunma Sayısı:1820 defa okundu.

Kütüphane Sorumlu Yöneticisi Bedriye Küçükkara, öğrencilere Kütüphane kullanımı ve üye olmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

           EĞİRDİR’DE KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

      53. Kütüphane haftası dolayısı ile Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu birinci sınıflarının üç şubesi, Gülpembe Ana Okulunun iki sınıfı ve Muazzez ve Yaşar Şapçı ilkokulu 4. Sınıfının iki şubesi Kütüphane ziyareti gerçekleştirdiler. Öğrenciler, Kütüphane Haftası dolayısı ile açılmış kitap sergisini gezdikten sonra üçüncü kat çocuk bölümünden seçtikleri kitapları okudular.

        Kütüphane Sorumlu Yöneticisi Bedriye Küçükkara, öğrencilere Kütüphane kullanımı ve üye olmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Muazzez ve Yaşar Şapçı 4. Sınıf öğrencilerine üye olmaları için kart dağıtıldı. Gelen öğrenci gurupları yaklaşık bir saatlerini Kütüphanede kitapları doya doya inceleyerek geçirdiler. Küçükkara "Bir yaşam alanı olan Kütüphaneler güzel vakit geçirilecek yerlerdir. Bazı öğrencilerimiz bunu tecrübe edip satranç oynayarak eğlendiler. Bütün Okullarımızın öğrencilerini Kütüphaneye getirmelerini bekliyoruz." dedi.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap