Okul Birincisi Kaan Açıkalın: ?İnsan isterse başaramayacağı şey yoktur. Yeter ki gerçekten istesin.?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Okul Birincisi Kaan Açıkalın: ?İnsan isterse başaramayacağı şey yoktur. Yeter ki gerçekten istesin.?
Haberin Tarihi: 14.4.2017 16:47:00 - Okunma Sayısı:2802 defa okundu.

Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul birincisi olan Yiyecek-İçecek Hizmetleri Mutfak Dalı öğrencisi Kaan Açıkalın, Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yaptı.

Okul Birincisi Kaan Açıkalın:

“İnsan isterse başaramayacağı şey yoktur. Yeter ki gerçekten istesin.”

                Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul birincisi olan Yiyecek-İçecek Hizmetleri Mutfak Dalı öğrencisi Kaan Açıkalın, Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yaptı.

                Açıkalın, konuşmasında şunları ifade etti:

                “Turizm haftasını kutladığımız böylesine anlamlı bir günde, bizleri yalnız bırakmadığınız için okulum ve şahsım adına teşekkür ederim.

                Bugün kendimi hem gururlu, hem hüzünlü, hem de sevinçli hissettiğim bir gün. Duygularım böylesine karmaşık.

                Dört yıl süren birlikteliğimiz artık sona eriyor. Dört yıl önce, okuluma kayıt yaptırdığımız günü dün gibi hatırlıyorum. İlkokul yıllarımdan beri yiyecek ve içecek üzerine okumak istiyordum. Bu nedenle tek tercihim olan Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne kayıt yaptırdım. Çünkü yiyecek içecek üzerine okumakta kararlıydım.

                2013 yılında çok isteyerek kayıt yaptırdığım okulumdan şimdi okul birincisi olarak mezun oluyorum. Demek istediğim şu ki: “Eğer insan isterse başaramayacağı şey yoktur. Yeter ki gerçekten istesin.”

                Bugün, öğrencisi olmaktan gurur duyduğumuz, Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki son günümüz. Bu son bizim geleceğimize yeni bir başlangıç olacak.

                Biliyoruz daha yolun başındayız. Önümüzde aşmamız gereken yollar ve engeller var. Kim bilir daha ne ayrılıklar yaşayacağız. Ancak biliyoruz ki ayrılıklar unutulmaz. Bu nedenle, ben ve arkadaşlarım öğretmenlerimizi asla unutmayacağız ve onları daima kalbimizde taşıyacağız.

                Bizlerin yetişmesinde, olgunlaşmasında büyük rol oynayan öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyor ve ellerinden saygı ile öpüyorum.


                Benden desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımda olduklarını daima hissettiren aileme de huzurlarınızda teşekkür ederim.

                Tüm arkadaşlarıma ve bizden sonra yerimizi olacak kardeşlerime de bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap