Minik Kaymakamlarımızdan Talimat Yağmuru!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Minik Kaymakamlarımızdan Talimat Yağmuru!
Haberin Tarihi: 21.4.2017 17:18:00 - Okunma Sayısı:1713 defa okundu.

Önümüzdeki Pazar günü 97. Yılına erişeceğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları başladı.

Minik Kaymakamlarımızdan Talimat Yağmuru!

 

Önümüzdeki Pazar günü 97. Yılına erişeceğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları başladı.

Kutlamalar kapsamında Kaymakamlık Makamına öğretmenleri eşliğinde gelen Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencileri, tören kıyafetleriyle Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ı ziyaret ettiler.

Miniklerle bir süre sohbet eden Kaymakam Akdaş, koltuğunu öğrencilere bırakarak Eğirdir’de düzeltilmesini istedikleri sorunlarla alakalı tam yetki vererek talimat vermelerini istedi.

Öğrencilerimiz alkol kullanımıyla mücadele, çevre kirliliği, çevre düzenlemesi ve güvenlikle alakalı konularda daire müdürlerini arayarak talimat verdiler. Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL’le de görüşen minikler, çevreyi kirletenlere ceza kesilmesini isterken; Kaymakamımızla aynı soyadı taşıyan Ömer AKDAŞ isimli öğrencimizin Belediye Başkanımızla yaptığı sohbet gülüşmelere sebep oldu.

Kendisinin de öğrenciliği esnasında bir 23 Nisan Bayramında “Bu Vatan Kimin” şiirini okuduğunu belirten Kaymakam AKDAŞ, Bayram gününe kadar heyecandan uyuyamadığını ve her 23 Nisan’da o günü anımsadığını belirtti. Bu sebeple her öğrencimizin Bayramlarda mümkün mertebe görev almasını isteyen Kaymakam Abdullah AKDAŞ, öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaymakam Amcalarından hediyelerini alan minik öğrencilerimiz Nuriye TAŞ, Ömer AKDAŞ, Hacer DOĞAN ve Hatice BAŞTOK daha sonra Kaymakamımızla vedalaşarak makamdan ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap