Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 3.5.2017 16:12:00 - Okunma Sayısı:1921 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi'nin 2016 yılı kesin hesap cetveline göre; gideri 28 milyon 600 bin lira olurken, geliri 32 Milyon 593 bin lira oldu.

Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

 

            Eğirdir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayına ait Meclis toplantısı 2 Mayıs 2017 Salı günü saat 14.00'da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

                Hemşehrilerimizin de katılımı ile gerçekleşen Meclis toplantısına, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç;  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mehmet Eray Uslu, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu;  MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Şükrü Savaş, Ramazan Kurt ve Mustafa Günay yanı sıra İnsan Kaynakları Müdürü Semra Güngörmez, İmar ve Şehircilik Müdür V. Gülay Uysal, Yazı İşleri Müdürü Ümit Metin katılırken, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hamdi Takır'ın izinli sayılmasına oy birliği ile karar verildi. 

 

            Yoklama ve saygı duruşundan sonra gündemin ikinci maddesi olan Meclise havale edilen evraklar görüşülerek karara bağlandı. Gündemin 3. maddesinde yer alan Mülkiyeti belediyemize ait İlçemiz Yeşilada Mahallesi No:17 adresinde bulunan Mavigöl Otel'in Süleyman Demirel Üniversitesi'ne 10 (on) yıl süre ile tahsis edilmesi konusu görüşülerek, yapılan oylama sonucunda 10 yıllığına tahsisine oy birliği ile karar verildi.

 

            Gündemin 4. maddesinde yer alan Belediyemiz 2016 yılı kesin hesap cetveli okunarak, Gider 28 milyon 600 bin lira olurken, gelir 32 Milyon 593 bin lira olarak, kesin hesap cetveli oy birliği ile kabul edildi.

 

            Gündemin 5. maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünde Başkan Şengöl, Eğirdir Çarşı projesindeki sıkıntılar ve yolların yapımı konusunda meclis üyelerine bilgi vermesinin ardından Meclis toplantısı sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap