Öğrenciler Yararına Hayır Çarşısı Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrenciler Yararına Hayır Çarşısı Açıldı
Haberin Tarihi: 5.5.2017 18:04:00 - Okunma Sayısı:2066 defa okundu.

Bağlar Erkek Öğrenci Yurdu ve Yeşilada Kız Öğrenci yurdu yararına düzenlenen Hayır Çarşısı bugün Ada yolu üzerindeki Liman Sosyal Tesislerinde açıldı.

Öğrenciler Yararına Hayır Çarşısı Açıldı

                Bağlar Erkek Öğrenci Yurdu ve Yeşilada Kız Öğrenci yurdu yararına düzenlenen Hayır Çarşısı bugün Ada yolu üzerindeki Liman Sosyal Tesislerinde açıldı.

         Gökkuşağı Gülleri sınıfı öğrencileri İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezbere okudular. Çocukların bu başarısı katılımcılar tarafından takdirle  karşılandı.

                Öğrenciler yarına düzenlenen hayır çarşısı açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Abdullah Akdaş: “Bugün burada çok güzel bir hayıra vesile oluyoruz. Bu hizmetler gelecek nesiller için hayırlı uğurlu olacak. Dünyanın her yerinde bu tür etkinlikler, kampanyalar yapılıyor. Bizim amacımız da iyi ve hayırlı hizmetler yapmak. Emeği geçen arkadaşlarımızı ve özellikle de hanımefendi kardeşlerimizi kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

                Dernek Başkanı Mustafa Hobanoğlu: “Burada bayan kardeşlerimizin bir yıl içinde hazırlamış olduğu el emeği göz nuru çeyizlikler, pastalar, börekler gibi ürünlerin satışı yapılacak. Kermesimizde et döner, Adana kebap, Tantuni gibi ürünlerimiz de bulunmakta. Burada bir bayram havası yaşamak istedik. Kermesimizin bu tesiste açılmasına yardımcı olan Belediye başkanımıza, bayanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

                14 Mayıs 2017 Pazar gününe kadar açık kalacak hayır çarşısında özenle hazırlanmış Türk mutfağının eşsiz lezzetleri; et döner, Adana kebap, tantuni, balık ekmek, gözleme ve ev baklavasının yanı sıra el işleri de sergileniyor ve satışa sunuluyor.

                Hayır Çarşısının açılış törenine; Kaymakam Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve hemşehrilerimiz katıldılar.

                Yetkililer tarafından  çocuklar için de oyun alanı oluşturuldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap