Süleyman Demirel İlkokulu Okuma Bayramı Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Süleyman Demirel İlkokulu Okuma Bayramı Yaptı
Haberin Tarihi: 26.5.2017 18:12:00 - Okunma Sayısı:2070 defa okundu.

Süleyman Demirel İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Kervansaray Toplantı salonunda sahneledikleri birbirinden güzel gösterilerle okuma bayramını kutladılar.

Süleyman Demirel İlkokulu Okuma Bayramı Yaptı

 

Süleyman Demirel İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Kervansaray Toplantı salonunda sahneledikleri birbirinden güzel gösterilerle okuma bayramını kutladılar.


Etkinliğe Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve eşleri Bilge AKDAŞ’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hasan Bilal TARAN, Milli Eğitim Müdürü Yalçın KARAKAYA, ilçe daire amirleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program açılışında Kaymakam Abdullah AKDAŞ kürsüye gelerek salondakilere kısa bir konuşma yaptı.


Kaymakam AKDAŞ yaptığı konuşmada, insan hayatında önemli dönüm noktaları olduğunu ve eğitim hayatına başlayarak okuma yazma öğrenen öğrencilerimizin ilk ve önemli bir dönüm noktasını aştıklarını belirtti. Kaymakam Abdullah AKDAŞ, “8 sene önce kızımın okuma bayramında yaşadığım heyecanı, bugün de oğlumun okuma bayramına katılarak sizlerle birlikte paylaşıyorum” diye konuştu. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunun altını çizen Kaymakam AKDAŞ, “Eğirdir’de eğitim kalitesini yükseltmek için devlet olarak gereken desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi. Meslek hayatının başlarında bir büyüğünün söylediği “Eğer elinde 3 lira para var ise 2 lirasını eğitime harca” sözünü kendisine ilke edindiğini belirten AKDAŞ, çocuklarımızın geleceği için başarı seviyelerini sürekli takip ettiğini belirtti.


Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Süleyman Demirel İlkokulu Müdürü Ali Rıza AKBAY, ilk mezuniyetlerini yaşayan öğrencilere başarılar dileyerek salondakilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerin sahneledikleri gösterilere geçildi. Minik öğrenciler, öğretmenleri tarafından hazırlanıp sahneledikleri 18 farklı gösteriyle izleyenlerden büyük beğeni ve alkış aldı.


Program, birinci sınıf öğrencilerine protokol üyeleri tarafından plaket verilmesiyle sonlandı. 


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap