Bodrumspor Yelken Kulübü Sporcularından Başkan Şengöl'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bodrumspor Yelken Kulübü Sporcularından Başkan Şengöl'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 2.6.2017 16:57:00 - Okunma Sayısı:1485 defa okundu.

Göl Kupası Optimist Yarışları için Eğirdir’e gelen Bodrumspor Yelken Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Yelken Federasyonu İl Temcilcisi Şeref Ağartan ve Antrenör Ahmet Şahan da misafirlere eşlik etti.

Bodrumspor Yelken Kulübü Sporcularından Başkan Şengöl'e Ziyaret

Göl Kupası Optimist Yarışları için Eğirdir’e gelen Bodrumspor Yelken Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Yelken Federasyonu İl Temcilcisi Şeref Ağartan ve Antrenör Ahmet Şahan da misafirlere eşlik etti.

3-4 Haziran 2017 tarihleri arasında Isparta İl Yelken Temsilciliğinin faaliyet programı kapsamında Eğirdir’de yapılacak olan “Göl Kupası” Optimist yarışları gerçekleştirilecek.

Göl kupasında yarışacak Bodrumspor Yelken Kulübü Eğirdir'e önceden gelerek kampa gidi. Kamp süresinde Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü de ziyaret eden Bodrumspor Yelken Kulübü sporcuları haftasonu Göl Kupası'nda yarışacak.

9 sporcu ve 2 antrenör eşliğinde Eğirdir’de kampa giren Bodrum Spor Yelken Kulübü sporcuları, Başkan Şengöl'e nezaket ziyaretinde bulunarak yelken sporuna verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Geçen yıl Eğirdir’de yapılan Altın Elma Optimist Yarışmaları için Eğirdir’e geldiklerini ve ilçemize hayran kaldıklarını belirten antrenör ve sporcular, “Eğirdir gerçekten çok güzel bir yer. Gerek gölü, gerekse rüzgarı çok iyi olan bir yer. Geçen yıl Eğirdir’i çok beğenmiştik, bu yıl da kamp alanı olarak Eğirdir’i tercih ettik” diye konuştular.

Eğirdir’de yapılacak olan Göl Kupası Optimist Yarışmalarının hem antrenman hem de yarış havasında geçeceğini dile getiren Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan “3-4 Haziran 2017 tarihleri arasında ilçemizde Göl Kupası Optimist Yarışları düzenlenecek. Bu yarış bizim için de bir tecrübe olacak. Isparta ilinde tek yelken kulübü var. O da Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü. 2 kulüple bu yarışmanın yapılması daha anlam kazanıyor. Sporcularımız hem antrenman hem de yarış havasında yarışmalara katılacaklar. Bodrumspor Yelken Kulübü sporcularına ve antrenörlerine Eğirdir’i tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir Yelken sporu için bulunmaz bir kaftan. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Belediye olarak elimizden geldiğince yelkencilerimize destek oluyoruz. Bodrumspor Yelken Kulübüne Eğirdir'i kamp alanı seçtikleri için teşekkür ediyorum. Haftasonu Eğirdir Gölü'nde yapılacak göl kupası optimist yarışlarında sporcularımıza başarılar diliyorum. Ziyaretinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şengöl, ziyaret anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra misafirlerini uğurladı.

3-4 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Göl Kupası Optimist Yarışmalarına Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcuları; Arif Aslantürk, Elif Ilgaz Çam, Aybars Kaya, İlke Dikmen, Yunus Emre Karagöz, Atakan Öğüt, Hamza Baş, Eyüp Güngör, Orkun Kartal, Hasan Hüseyin Özekin katılacak. Yarışlar sonunda sporculara madalyaları takdim edilecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap