EĞİRDİR'DE YELKEN KURSLARI BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE YELKEN KURSLARI BAŞLADI
Haberin Tarihi: 7.7.2017 10:24:00 - Okunma Sayısı:1168 defa okundu.

Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İlçe Spor Merkezi Yaz Okulları kapsamında düzenlenen Yelken kursları Eğirdir Limanında başladı.

EĞİRDİR'DE YELKEN KURSLARI BAŞLADI

                Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İlçe Spor Merkezi Yaz Okulları kapsamında düzenlenen Yelken kursları Eğirdir Limanında başladı. 3 Temmuz'da başlayan kurslara 7-12 yaş arası 30 çocuğumuz kayıt yaptırdı. Haftanın 5 günü düzenlenen kursların üç antrenör tarafından sürdürüldüğünü belirten  Isparta Yelken Temsilcisi Şeref Ağartan, yelken sporuna gönül veren tüm gençlerimizi kurslara davet etti.

                Ağartan, konu ile ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi: "Birinci dönem yelken kursları 3 Temmuz 2017 tarihinde başladı. Kurs kayıtları devam etmektedir. Bugüne kadar 30 kursiyer kayıt yaptırmıştır. Müracaatlar Eğirdir Belediyespor Kulübü Yelken şubesine yapılmaktadır. 7-12 yaş arası, yelken sporuna meraklı çocuklarımızın katıldığı bu kurslarda Eğirdir Limanındaki yelken kulübünde önce teknik daha sonra pratik eğitimler verilmektedir. Yüzme bilmeyenlere öncelikle yüzme öğretilmektedir. Kurslar haftanın beş günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi) Saat 13.30'da başlayan kurslarda Yelken antrenörleri Ahmet Şahan ve Utku Mehmet Dikmen ile birlikte çocuklarımıza eğitim vermekteyiz. Yelken seven tüm gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap