İlçe Jandarma Komutanına Veda Yemeği ve Muhtar Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlçe Jandarma Komutanına Veda Yemeği ve  Muhtar Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 27.7.2017 16:46:00 - Okunma Sayısı:1123 defa okundu.

İlçemiz Jandarma Komutanı olarak görev yapan Yzb. Erhan ASLAN’ın başka bir ilçeye tayininden dolayı düzenlenen veda yemeği ve aylık Köy muhtarları koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

İlçe Jandarma Komutanına Veda Yemeği ve 
Muhtar Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemiz Jandarma Komutanı olarak görev yapan Yzb. Erhan ASLAN’ın başka bir ilçeye tayininden dolayı düzenlenen veda yemeği ve aylık Köy muhtarları koordinasyon toplantısı 25 Temmuz Salı günü gerçekleştirildi.
İlçemizde bir süredir görev yapan, başarılı çalışmaları ve köy muhtarlarıyla sağladığı uyumlu ilişkileriyle dikkat çeken İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Erhan ASLAN’ın; Tokat ili Zile ilçe Jandarma Komutanlığına atanmasından dolayı veda yemeği düzenlendi. Akpınar Kır Bahçesinde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL,  İl Genel Meclis Üyeleri Fevzi ÖZDEMİR, Mehmet SERT ve Mustafa BAŞ, daire amirleri ve köy muhtarları katıldı.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam AKDAŞ; uyumlu bir çalışma arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtirken, yeni görev yerinde de başarılarının devam etmesini dileyerek yaptığı hizmetlerden dolayı Yzb. ASLAN’a teşekkür etti. Kaymakam AKDAŞ’ın hediye, Köy muhtarlarının plaket takdim etmelerinin ardından Yzb. ASLAN, Eğirdir’e veda edeceği için üzüntü yaşadığını; burada güzel dostluklar sağladığını belirterek cep telefonunun herkese açık olduğunu söyledi.
Veda yemeğinin ardından, Gökçehöyük Muhtarı Süleyman DEMİR’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen muhtarlar koordinasyon toplantısına geçildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Abdullah AKDAŞ; Köy grup yollarına sıcak asfalt projesinin önümüzdeki günlerde başlanacağını belirterek, Isparta Valisi Şehmus GÜNAYDIN ve Isparta İl Özel İdaresi’ne teşekkürlerini iletti. KÖYDES projelerinin ihaleye çıkıldığını belirten AKDAŞ, biten projelerle birlikte çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Kaymakam AKDAŞ, konuşmasının ardından, muhtarlara söz vererek talep ve sorunlarını dinledi. Köylere dışarıdan yardım toplamak için gelen şahıslarla ilgili gelen soru üzerine AKDAŞ; İlçe Kaymakamı olarak kendisinin İlçe genelinde, Sayın Valimizin Isparta genelinde ve 81 il valisinin Türkiye genelinde süreli olarak yardım toplama izni verme yetkisi olduğunu belirtti. Kaymakam AKDAŞ Muhtarlarımızın, ıslak imzalı ve süresi devam eden yardım toplama belgesini mutlaka görmelerini, belgesi olmadan veya sahte belge ile yardım toplayanların İlçe Jandarma Komutanlığına ihbar edilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Muhtarlarımızın, özellikle de köy içlerinde gezen plakasız ve egzozu modifiye edilmiş motosikletlere karşı önlem alınması talebi üzerine AKDAŞ; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanına talimat vererek denetimlerin sıklaştırılmasını istedi.
Köy muhtarlarının taleplerinin dinlenmesinin ardından daire amirlerine gerekli talimatları veren Kaymakam AKDAŞ, bir sonraki toplantının Çay Köyünde yapılmasını kararlaştırarak toplantıyı sonlandırdı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap