?KÜTÜPHANEMİZ BİZE GELİYOR? PROJESİ DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,?KÜTÜPHANEMİZ BİZE GELİYOR? PROJESİ DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 21.10.2017 09:29:00 - Okunma Sayısı:1223 defa okundu.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığının ve Kütüphane kullanımının artması için geçen yıl başlattığı ”Kütüphanemiz Bize Geliyor” projesini bu yıl da devam ettiriyor.

“KÜTÜPHANEMİZ BİZE GELİYOR” PROJESİ DEVAM EDİYOR

       Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığının ve Kütüphane kullanımının artması için geçen yıl başlattığı ”Kütüphanemiz Bize Geliyor” projesini bu yıl da devam ettiriyor. 

                Proje hakkında bilgi veren Bedriye KÜÇÜKKARA;

                “Projemiz bu yıl Atatürk İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile devam edecek. Bu kapsamda hazırladığımız 256 kitabı okullarımıza teslim ettik. Birinci sınıflar okumaya geçince onları da üye yapıp kitaplarını götüreceğiz.

                Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinin şubesi olan Barla Halk Kütüphanemize de son bir yılda 1995 çocuk kitabı geldi işlemleri yapıldı ve okuyucunun hizmetine sunuldu. Son gönderilen 487 çocuk kitabının ise en kısa zamanda kaydını yaparak okuyucu ile buluşturacağız.      “Kütüphanemiz Bize Geliyor” projesini Barla Halk Kütüphanesi ve Barla İlkokulunda da hayata geçirdik. Bu kapsamda Barla İlkokulunu ziyaret edip öğretmenlerimize projemizi anlattık ve üye kartlarını teslim ettik.

         Eğirdir İlçe Halk Kütüphanemize Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünden 13 koli yeni kitap geldi listesi düşünce en kısa zamanda okuyucunun hizmetine sunacağız. Kütüphanemizde 21377 kitap vardır. 111 çeşit süreli yayın gelmektedir. İnternet salonundan araştırma yapan kullanıcılar çıktı da alabilmektedir.

    Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi olarak haftada 6 gün günde 9 saat hizmet veriyoruz tüm halkımızı kütüphanemize bekliyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap