Bizim Eğirdir Platformu Eğirdir?i ulusal basına taşıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bizim Eğirdir Platformu Eğirdir?i ulusal basına taşıyor
Haberin Tarihi: 6.11.2017 17:19:00 - Okunma Sayısı:1553 defa okundu.

Bizim Eğirdir Platformu (BEP)'nun daha önce deklere etmiş olduğu hedeflerden 2. Organizasyon 3-4-5 Kasım 2017 tarihlerinde Turizmci ve seyahat yazarı Sevil DENİZ ile Eğirdir ve Göller Bölgesi tanıtımı ile gerçekleştirildi.

 Bizim Eğirdir Platformu Eğirdir’i ulusal basına taşıyor

Bizim Eğirdir Platformu (BEP)'nun daha önce deklere etmiş olduğu hedeflerden 2. Organizasyon 3-4-5 Kasım 2017 tarihlerinde Turizmci ve seyahat yazarı Sevil DENİZ ile  Eğirdir ve  Göller Bölgesi tanıtımı ile  gerçekleştirildi.

3 Kasım 2017 tarihinde Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda üç saat süren bir konferans veren Deniz, dünyadaki sıra dışı oteller, butik otel işletmeciliği ve dünya gastronomisi hakkında bilgiler verdi. Konferans sonunda BEP adına Çetin Meydan tarafından kendisine teşekkür belgesi takdim edildi. 

BEP organizasyonu ile ilçemize gelen Sevil Deniz, platform başkanı Çetin Meydan’ın tanıtımı ile 3-4-5 Kasım tarihlerinde ilçemiz ve bölgemizde Akpınar Köyü, Kovada Gölü Milli Parkı, Çandır Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Adada Antik Kenti, Sagalassos, Burdur Müzesi, Salda Gölü, 6 Kasım tarihinde de platform üyesi Nis Otel Müdürü Mehmet Demirel eşliğinde İslamköy Atabey, Gölcük Tabiat Parkı ve Isparta'da çekimler yaptı.

Ulaştırma hizmetinin Eğirdir Belediyesi tarafından karşılandığı çekimler esnasında İbrahim Ağartan, Mustan Özdemir,  Raşit Turan, Serhat Daldal, Ali Baysal, Hüseyin Açıkalın’a ait olan Charly Pansiyon, Akpnar Yörük Çadırı Melodi Restoran, Big Fish Restoran Baysallar Alabalık ve Kebapçı Kadir işletmelerinde  yöresel yemekleri de tanıma fırsatı bulan Deniz, özellikle göl ürünü olan yemekler ve mezeler konusunda yeni tatlar keşfetmenin kendisini keyiflendirdiğini belirtti.

Sevil Deniz, yörelerin tanıtımında yerel yemeklerin ön plana çıkartılması ve sunumu ile gastronomi turlarının dünyada ve ülkemizde de giderek önem kazanması sebebiyle Eğirdir yöre mutfağının tanıtımın bir öğesi olarak kullanılmasının gerekliliğine vurgu yaptı.

 

Eskiciler Konağı Nis Otel'de konaklayan  Sevil Deniz, Eğirdir'de çok kaliteli konaklama hizmeti verdikleri için BEP Başkan Yardımcısı Mehmet Demirel’e ve Eskiciler Konağı Nis Otel Sahibi BEP Üyesi Cemreyaz Özdoğan’a özellikle teşekkür ederek Nis Otel kalitesinde tesis sayısının artması konusunda Eğirdir'deki işletmeci ve yatırımcılara büyük görev düştüğünü de belirtti.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile de görüşen Sevil Deniz, Eğirdir ve bölgeyi tanıtmaktan büyük keyif alacağını belirterek dört günlük programda  gidilemeyen diğer tarihi ve doğal güzellikleri en yakın zamanda tekrar gelerek tamamlayacağını belirterek "Citta Slow olan Eğirdir’i her platformda tanıtmak bana keyif verecek" dedi.

Bizim Eğirdir Platformu (BEP) tarafından yapılan açıklamada, kısa vadeli hedeflerden ikincisi olan tanıtım çalışmasının; Sevil Deniz ile Eğirdir Belediyesi, Charly Pansiyon, Akpnar Yörük Çadırı Melodi Restoran, Big Fish Restoran, Baysallar Alabalık ve Kebapçı Kadir işletmelerinin destekleri ile gerçekleştirildiği bildirilirken,  Eğirdir için çalışmalarının devam edeceği,  üçüncü hedef olan fotoğraf yarışması çalışmasının da yakında başlayacağı ifade edildi.

Sevil DENİZ Kimdir?

Ülkemizde sayılı Turizm Duayeni, Turizm Sevdalısı, Destinasyon Uzmanı, Seyahat Uzmanı, Dijital Tanıtım Uzmanı, Danışman, Gastronomi Uzmanı, Butik ve Küçük Oteller Konusunda Uzman, gazeteport.com, pudra.com, marieclaire.com.tr, trendsetter.com.tr, oggusto.com, hurriyet.com.tr, skyscanner.com, Marie Claire Travel, Marie Claire, Crystal, Trendsetter, Jetlife, Alem dergilerinde Star ve Akşam  gazetelerinde yazarlık yapmakta aynı zamanda  http://sevildeniz.com/ ve https://sevildeniz.blogspot.com.tr/ web sitelerinde yoğun ilgi gösterilen yazılarına devam etmektedir.

Türkiye’ de ve Dünyanın birçok Ülkesinde birçok Destinasyon yerlerine gitmiş ve bu yerler hakkında yazılar yazmıştır. Tanıtımlarında katkı sağlamıştır. Kendisi aynı zamanda Seyahat ve Destinasyon Organizasyonları Yapmaktadır.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap