BEP üyelerinden Başkan Şengöl ve Kaymakam Akdaş?a ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BEP üyelerinden Başkan Şengöl  ve Kaymakam Akdaş?a ziyaret
Haberin Tarihi: 20.11.2017 18:15:00 - Okunma Sayısı:1417 defa okundu.

Bizim Eğirdir Platformu üyeleri, Çetin Meydan, Mehmet Demirel, Kezban Ertuğrul, Emrah Çelik ve İbrahim Ağartan birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ve Kaymakam Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ettiler.

BEP üyelerinden Başkan Şengöl  ve Kaymakam Akdaş’a ziyaret 

Bizim Eğirdir Platformu üyeleri, Çetin Meydan, Mehmet Demirel, Kezban Ertuğrul, Emrah Çelik ve İbrahim Ağartan birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ve Kaymakam Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ettiler. 
Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e Ada Ülkesi Sanatçıları’nın açtığı sergiye desteklerinden dolayı teşekkür eden platform üyeleri, bundan sonra da Eğirdir için çalışmalarının devam edeceğini söylediler. BEP üyesi Keziban Ertuğrul, kendi elleriyle yaptığı Başkan Şengöl’ün portresini hediye ederken, Eğirdir’in tanıtım noktasında her zaman çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. 
Belediye Başkanı Ömer Şengöl, platform üyelerinde ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederken, “Böyle bir platform kurup Eğirdir’in tanıtımına katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda ve projelerinizde desteklerimiz devam edecek” dedi. 
Bizim Eğirdir Platformu üyeleri Kaymakam Akdaş’ı da ziyaret ettiler. Kaymakam Akdaş’a portresi hediye edildi. Kaymakam Abdullah Akdaş, görevi süresince ilk defa böyle bir hediye aldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Bizim Eğirdir Platformu’nun oluşumu ve çıkış noktasının Eğirdir olmasından dolayı memnuniyetini belirten Akdaş, “Hızlı bir başlangıç yaptınız, bundan sonra da sizden çok işler bekliyoruz. Kaymakamlık olarak arkanızdayız ve destekçiniziz. Eğirdir’in tanıtımı her bir koldan yaparak ilçemizin en iyi şekilde tanıtılmasını sağlamalıyız. Güzel işler yapacağız hep birlikte başaracağız” dedi. Kaymakam Akdaş, platform üyelerinin bundan sonraki projeleri hakkında bilgiler aldıktan sonra hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap