Eyüpler Köyünde Halk Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eyüpler Köyünde Halk Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 22.11.2017 17:09:00 - Okunma Sayısı:1327 defa okundu.

Eyüpler köyüne giden Kaymakam AKDAŞ, Köy sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Eyüpler Köyünde Halk Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Abdullah AKDAŞ başkanlığında, Eğirdir köy ve mahallelerinde gerçekleştirilen halk toplantıları devam ediyor. 20 Kasım Pazartesi günü beraberindeki daire müdürleriyle birlikte Eyüpler köyüne giden Kaymakam AKDAŞ, Köy sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

 

Açılış konuşmasını yaparak Eyüpler köyü halkına seslenen Kaymakam AKDAŞ; bin yıldır yaşadığımız Anadolu toprakları üzerinde bazı dış güçlerce karanlık planlar yapıldığını, terör örgütlerini başımıza musallat eden bu güçlere karşı devletimizin her zaman güçlü olduğunu kaydederek; “Bu karanlık planları yapanlar, 15 Temmuz’da büyük milletimizden gereken cevabı almıştır” diye konuştu.

 

Ortadoğu Coğrafyasını şekillendiren bu güçlerin Türkiye’yi de aynı karanlık tezgaha çekmek istediğini belirten Kaymakam AKDAŞ; “Görüyorsunuz, 3.5 milyonu Türkiye’de olmak üzere 6-7 milyon Suriyeli evinden yurdundan oldu. Devletimiz bu karanlık yapıyla uğraşırken içerideki hainler silahımızla, uçağımızla kendi milletini vurdu” diye konuşurken tüm bu olanlara rağmen devletimizin milyarlarca lira yatırım yapmaya, hizmet götürmeye devam ettiğini belirtti.

 

15 Temmuz’dan sonra başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bürokrat ve idarecilerin, milletimizin kahramanlık ve asaletine bir kez daha şahit olduğunu belirten Kaymakam Abdullah AKDAŞ; “bu yüzdendir ki milletimizin, sizlerin ayağına gelmek; dert ve sıkıntınızı dinlemek ve çözmek boynumuzun borcudur” dedi.

 

Kendisinin vatandaşlardan tek bir isteği olduğunu belirten Kaymakam AKDAŞ; “Ufak tefek kırgınlıkları bir kenara bırakalım, birlik ve beraberliğimizi daim edelim. Yüreğimiz hep beraber çarparsa top tüfek vız gelir; bütünlüğümüzü bozmaya kimsenin gücü yetmez” diye konuşarak dargınlıkların bir an önce son bulmasını istedi.

 

Kimsenin bu kış gününde muhtaç durumda kalmasını istemediğini belirten Kaymakam Abdullah AKDAŞ; “ kömürü, giyeceği, yiyeceği olmayan; açta-açıkta kalan bir komşunuz olması halinde muhtarınıza, bizlere derhal bildirin. Peygamberimiz bir Hadis-i Şerifinde ne demiş, komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bu konuda hassas olmanızı istiyorum” dedi.

 

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın konuşmasının ardından söz alan Eyüpler Köyü Muhtarı Tahir İNCE, Köylerinde önemli bir sorun olmadığını; önemli sıkıntıların Kaymakamımız ve İl Özel İdaresi sayesinde giderildiğini belirtti.

 

Muhtar Tahir İNCE’nin ardından köy halkına söz verilerek talep ve sorunları dinlendi. Gelen taleplerin çözümü noktasında ilgili daire müdürlerine talimat veren Kaymakam AKDAŞ, daha sonra toplantıyı sonlandırdı.

 

Halk toplantısının ardından Kaymakam Abdullah AKDAŞ başkanlığında daire amirleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Köy muhtarlarının katılımıyla Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.  Isparta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan (TKDK) davet edilen uzmanların da katıldığı toplantıda, desteklenen hibe programları hakkından Köy muhtarlarına bilgi verildi. Köylerle ilgili asayiş, sağlık, eğitim, yatırım ve tarımsal faaliyetler gibi konuların  görüşülmesini ardından toplantı sonlandırıldı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap