BİLKENT'Lİ ÖĞRENCİLERİN TÜRKİYE TARİHİ DERSİNDEKİ TEZ KONUSU "EĞİRDİR" OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BİLKENT'Lİ ÖĞRENCİLERİN TÜRKİYE TARİHİ DERSİNDEKİ TEZ KONUSU "EĞİRDİR" OLDU
Haberin Tarihi: 27.10.2013 17:25:00 - Okunma Sayısı:3085 defa okundu.

Ankara Bilkent Üniversitesi öğrencilerinden Simay Kuşoğlu, Gizem Türköz, Bulut Seferbey ve Emine Çınar, Türkiye Tarihi derslerinde tez konusu olarak Eğirdir'i seçti.

BİLKENT’Lİ ÖĞRENCİLERİN TÜRKİYE TARİHİ DERSİNDEKİ TEZ KONUSU “EĞİRDİR” OLDU

               Ankara Bilkent Üniversitesi öğrencilerinden Simay Kuşoğlu, Gizem Türköz, Bulut Seferbey ve Emine Çınar, Türkiye Tarihi derslerinde tez konusu olarak Eğirdir’i seçti.

               Tezlerini hazırlamak üzere Cuma günü ilçemize gelen Bilkent’li öğrenciler, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral ile de görüşerek Yeşilada’yı, Eğirdir Evi’ni, Dündarbey Medresesi ile Hızırbey Camii’ni, Akpınar tepesini gezerek, Eğirdir’in Cumhuriyet tarihindeki gelişmelerini, sosyal yaşamını incelediler.

               Bugün gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan ile de görüşen Bilkent’li öğrenciler destek almak için AKIN Gazetesi arşivini incelemek üzere tekrar Eğirdir’e geleceklerini belirttiler. Öğrenciler, bugün son haftası olan tarihi Pınar Pazarı ziyaretinden sonra Ankara’ya döndüler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap