CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI, PARTİ ÜYESİ EMEKLİ ÖĞRETMENLER İÇİN KUTLAMA PROGRAMI HAZIRLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI, PARTİ ÜYESİ EMEKLİ ÖĞRETMENLER İÇİN KUTLAMA PROGRAMI HAZIRLADI
Haberin Tarihi: 27.11.2017 17:02:00 - Okunma Sayısı:2044 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması için, parti üyesi öğretmenlere, İlçe Merkezinde mütevazi bir program hazırladı.

CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI, PARTİ ÜYESİ EMEKLİ ÖĞRETMENLER İÇİN KUTLAMA PROGRAMI HAZIRLADI

                Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması için, parti üyesi öğretmenlere, İlçe Merkezinde mütevazi bir program hazırladı.

                Kutlama programına, parti üyesi tüm emekli öğretmenleri davet eden CHP ilçe Yönetimi, CHP Kadın Kolları’nın hazırlamış olduğu el emeği ikramları sundu. Onlara Öğretmenler günü anısına küçük hediyeler verdiler.

                CHP Eğirdir İlçe Teşkilatının davetine katılan parti üyesi, emekli öğretmenlere saygı ve minnet duyguları ile teşekkür eden, CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, şunları söyledi;  

                “Çok değerli öğretmenlerim,  büyüklerim, bugün eğitimde geldiğimiz durum ortadadır. Eğitim, yap-boz tahtası haline getirilmiş, Eğitimde fırsat eşitliği istismar edilerek, muhtaç insanlar çocuklarının geleceği için çaresiz tarikat okullarına ve yurtlarına mahkum edilmiştir. Öğrenciler tarikat okullarında ve yurtlarında, ne idiğü belirsiz, çarpık zihniyetli, sözde eğitimcilerin insafına terk edilmiştir. Eğitim çağdaş normlardan uzaklaştırılarak, adeta çağdışı bırakılmıştır. Öğretmenler Fetöcülerin kucağına itilmiş, Milli eğitim adeta Fetö Terör Örgütüne teslim edilmiştir. 15 Temmuz Vatana İhanet gecesinden sonra ise, asıl sorumlu bugünkü iktidar sahipleri, Fetö terör Örgütünün kucağına mahkum ettiği öğretmenleri bir gecede terörist ilan etmiştir. OHAL ilanından itibaren, MEB’dan yaklaşık 30 351 öğretmen ihraç edilmiştir. Yaklaşık 16 bin 688 öğretmen açığa alınmış, açığa alınan 6 bin 474’ü göreve iade edilmiştir. İhraç edilip de geri göreve dönen öğretmen sayısı ise sadece 311 kişidir. Dün Fetö ile yanak yanağa olanlar bugün iktidarda, onların hatalarının bedelini ödettiği öğretmenler ise yaklaşık 15 aydır açıkta, bundan sonraki yaşamlarının belirsizliği altında, çaresiz beklemektedirler. Bu günler aslında kutlama değil, eğitimimizin ve öğretmenlerimizin içinde bulunduğu durum açısından üzerinde durup düşüneceğimiz ve gelecek için kaygı duyacağımız bir gün olmalıdır maalesef.

                Bu kötü günlere son verecek, ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve bizi mutlu ve müreffeh bir ülke olmaya götürecek eğitim sistemimiz için, başta, öğretmenlerimize gereken saygı ve önemi vermeli, öğretmenliği tekrar eski saygınlığına kavuşturmalıyız. Bunu sağlayacak olan tek siyasi parti, CHP’dir.

                Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi ‘’Öğretmenler Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, nesiller ister’’ diyen Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten feyz almıştır” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap