BEP TURİZM FUARINDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BEP TURİZM FUARINDA
Haberin Tarihi: 7.12.2017 17:50:00 - Okunma Sayısı:3507 defa okundu.

07-10 Aralık 2017 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi’ne BAKA standı içerisinde katılan Bizim Eğirdir Platformu, tanıtım çalışmaları ile Eğirdir'e ve Bölgeye katkı sağlıyor.

07-10 Aralık 2017 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi’ne BAKA standı içerisinde katılan  Bizim Eğirdir Platformu, tanıtım çalışmaları ile Eğirdir'e ve Bölgeye katkı sağlıyor.          

Fuara katılan 47'si yerli, 65'i yabancı olmak üzere toplam 112 seyahat acentası ile görüşülecek. Yurt dışından Tayvan kökenli acenta ile gül ve lavanta turu ön bağlantıları gerçekleştirildi.

Fuarda BAKA standı içinde Bizim Eğirdir Platformu ile birlikte Isparta'dan Barida Otel, Sirene Davraz Otel, Isparta Turizm İl Müdürlüğü, Güneykent Belediye Başkanlığı, Yenişarbademli Belediye Başkanlığı, Keçiborlu Kuyucak Köyü katılım sağladı.

Burdur standında ise; Burdur Turizm İl Müdürlüğü, Tefenni Villas, Laguna de Salda, Bucak Özkan Turizm, Lisina Doğa, Park Prestige Otel ve Saklı Göl Evleri temsil ediyor.

Eğirdir'i Bizim Eğirdir Platformu Başkanı Çetin Meydan, Ağartan Otelleri Sahibi İbrahim Ağartan, Nis Otel Genel Müdürü Mehmet Demirel ,  Küçük Oteller Derneği Başkanı Mehmet Çelik, Küçük Oteller Derneği Koordinatörü Yavuz Dilmen temsil ediyor.

İlk iki günü Turizm profesyonellerinin katılımına açık olan fuarın ilk gününde İzmir Rehberler Odası ile görüşme yaptığını belirten Çetin Meydan, Bölgeye gelen seyahat acentalarının Göller Bölgesini bilen rehber bulamadıklarını, bu sebeple İZRO ile bölgeye rehberlere yönelik bir inceleme gezisi gerçekleştireceklerini belirtti.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap