MYO ÖĞRENCİLERİ BAĞLAR İLK VE ORTAOKULUNU GÜZELLEŞTİRDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MYO ÖĞRENCİLERİ BAĞLAR İLK VE ORTAOKULUNU GÜZELLEŞTİRDİ
Haberin Tarihi: 21.5.2013 10:44:00 - Okunma Sayısı:2145 defa okundu.

SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencilerinin hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'in verdiği tam destek ile Bağlar İlkokulu binasının dış cephesi tamamen boyandı.

MYO ÖĞRENCİLERİ BAĞLAR İLK VE ORTAOKULUNU GÜZELLEŞTİRDİ

 

            SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencilerinin hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in verdiği tam destek ile Bağlar İlkokulu binasının dış cephesi tamamen boyandı.

            Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğrencileri Gülçin Çelik, Emel Kaya, Esra Güldebak, Nazlı Ülgen, Kübra Kaya, Aylin Ağdeniz ve Zekeriya Ünsal, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte Bağlar İlk ve Ortaokulu’na gittiler.

            Yüksekokul öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Bağlar İlkokulu’nda boyama ve çevre düzenlemesi yaptılar. Öğrencilere Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral de yardımcı oldu.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in her zaman maddi ve manevi desteğini gördüklerini belirten Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hem projemize destek oldu, hem de bizimle birlikte Bağlar İlk ve Ortaokulu’na gelerek bizlere yardım etti, bizimle birlikte oldu” dediler.

            Bağlar İlk ve Ortaokulu Müdürü Hasan Ceylan, öğrencilerin projelerini okullarında yapmasından dolayı çok mutlu olurken, Başkan Özmeral’e de katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Okul öğretmen ve öğrenci velileri de Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, öğrencilerin birbirinden güzel ve faydalı projelerine destek olmaya devam ettiklerini belirterek, “Eğirdir Meslek Yüksekokulu’muzda okuyan öğrencilerimizin hazırladıkları Sosyal Sorumluluk Projesi münasebetiyle Bağlar İlkokulu binasının dış cephesini severek ve itina ile boyadılar.  Öğrencilerimiz bir yandan sosyal sorumluluklarını yerine getirdiler. Diğer yanda da Bağlar İlk ve Ortaokulu idarecileri memnun kaldılar. Belediye olarak öğrencilerin projelerine maddi ve manevi olarak tam destek olduk. Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı gönülden kutluyorum. Başarılar diliyorum.” dedi.

            Başkan Özmeral, okul binası önünde toplu resim çekilmeyi teklif eden öğrencileri kırmayarak bayan bir öğrencinin elinde fırça ile söylediği yanık türküyü de zevkle dinledi. Daha sonra Yüksekokul öğrencileriyle birlikte okulun öğrenci ailelerine yönelik tertiplenen salondaki programa katılan Başkan Özmeral, boya yapan Yüksekokul öğrencilerini tanıttı ve burada da bayan öğrenci türkü okuyarak büyük alkış topladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap