AKIN 48 YAŞINDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AKIN 48 YAŞINDA
Haberin Tarihi: 11.1.2018 11:14:00 - Okunma Sayısı:1600 defa okundu.

Sizlerle güçlüyüz...

AKIN 48 YAŞINDA

Sizlerle güçlüyüz...

                AKIN, Eğirdir'de 11 Ocak 1971 tarihinde yayımlanmaya başlanan günlük gazete. 

                47 yılı geride bırakırken siz değerli okuyucularımızla birlikte daha güçlü olarak hizmete devam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

                Kurulduğu günden bu yana var olduğu kent olan Eğirdir'de üstlendiği görevi büyük bir titizlikle devam ettiren AKIN Gazetesi, sadece haber odaklı bir gazete değil aynı zamanda Eğirdir'in yarım asırlık tarihini belgeleyen yapı taşıdır. Her ne kadar 21. y.y.’ da iletişim araçları değişse de belgeleme ve belleği koruma adına basılı yayın organları daimi olarak önemini korumaktadır.

                Gelişen teknoloji ile birlikte zamanla yarıştığımız bu çağa ayak uydurabilmek adına biz de web sitemizi yenileyerek sizlere daha iyi hizmet sunmanın gayreti içerisindeyiz. Akın Gazetesi'ni artık cep telefonlarınızda da rahatça takip edebilecek, gelişmelerden anında haberdar olabileceksiniz.

www.egirdirakingazetesi.com.tr adresini tıklayarak Eğirdir ve çevresi ile ilgili en doğru haberlere nerede olursanız olun anında ulaşabileceksiniz. Yeni web      sitemizin yapım aşamasında gösterdiğiniz  anlayıştan dolayı tüm okuyucularımıza teşekkür eder, daha nice yıldönümlerimizde birlikte olmak dileğiyle saygılar sunarız.

Yeni yaşımıza girmenin mutluluğunu yaşarken başta Gazetemizin kurucusu, babamız Merhum Ali Sinan'ı Rahmetle anıyor, 47 yıllık yolculuğumuzda bizlere güç veren, destek olan okuyucularımıza ve gazetemizin sizlere ulaşmasında emeği bulunan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Abdullah Kemal SİNAN

Eğirdir Akın Gazetesi Sahibi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap