Başkan Şengöl gazetemizi ziyaret etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl gazetemizi ziyaret etti
Haberin Tarihi: 11.1.2018 18:09:00 - Okunma Sayısı:1437 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir AKIN Gazetesi'nin 48'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Şengöl gazetemizi ziyaret etti

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir AKIN Gazetesi'nin 48'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile bir süre görüşen Belediye Başkanımız Ömer Şengöl, 11 Ocak 1971 tarihinde ilk sayısıyla Eğirdir'le bütünleşen AKIN Gazetesi'nin yıllar içerisindeki gelişimini anlatarak kurucumuz, babamız merhum Ali Sinan ile olan sohbetlerini, geçmişte yaşanan acı, tatlı olayları, haberleri tekrar hafızalarımızda canlandırdı.

Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl'e nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Başkan Şengöl'ün kendi el yazısıyla gazetemize gönderdiği mesajı şöyle:

" Ali Emmi Omar Emmi

Merhum Ali Sinan büyüğümüz benim en yakın arkadaşlarımdan biriydi. Kendisiyle Eğirdir Akın Gazetesi çıkmaya başladığından sonra daha samimi olduk. Ben kendilerine Ali emmi diye hitap ederken, o da bana Omar emmi derdi. Gazete ve basın işlerini çok iptidai malzemeyle ama büyük azim ve kararlılıkla yapardı. Bazen kızdırdığımız da olmadı değil.

Eğirdir’de olmadığım bir günde vefat ettiğini, seyahat dönüşü öğrendim. Cenazesinde bulunamamak hala içimde bir ukdedir.

Sorumlu gazeteciliği daima Eğirdir ve Eğirdirlilerin menfaatlerini savunarak yapmıştır. 48 yıldır kolay olmayan Eğirdir gazeteciliğini aile, Ali emminin azmiyle devam ettirmektedir.

Gazeteye uzun ömürler diliyorum. Ali emmi; bu vesileyle öbür dünyada da belki sizleri, gazetenin 48’nci yılını yaşadığından haberdar etmişizdir.

Bu vesile ile Eğirdir Akın Gazetesi’nin 48’nci yaşını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

Ömer ŞENGÖL

Eğirdir Belediye Başkanı”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap