Şampiyondan Başkan Şengöl'e Teşekkür Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şampiyondan Başkan Şengöl'e Teşekkür Ziyareti
Haberin Tarihi: 13.2.2018 15:46:00 - Okunma Sayısı:1955 defa okundu.

Şampiyondan Başkan Şengöl'e Teşekkür Ziyareti

Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonasında ilimiz ve ilçemiz adına yarışarak altın madalya kazanan Sümeyra Çetintürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gülnur Şahin ve Tekvando Antrenörü Kadir Eken ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

            Eğirdir Belediyespor Sporcusu ve Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Antrenörü Sümeyra Çetintürk, 5'ncisi İstanbul'da yapılan Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonasında Poomse dalında 30 yaş üstü pair kategorisinde altın madalya kazandı.  30 ülke, 1500 sporcunun katıldığı Şampiyonada ilimiz ve ilçemizi başarıyla temsil eden Sümeyra Çetintürk, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

            Başkan Şengöl ziyarette, Şampiyon Sporcumuzu kutlarken, "Isparta'da spor konusunda en çok desteği veren bir belediye başkanı olarak bu başarıdan dolayı çok mutlu olduk. Bizi istedikleri kadar eleştirsinler ama biz spora sevdalıyız. Sümeyra kardeşimizi gönülden tebrik ederim. İnşallah bu başarı örnek teşkil eder" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap